Video

INAKTIV

Black Week-pris! Native Ultimate 12 FX Lett og stødig fiskekajakk!

Til salgs
13 990 kr
BLACK WEEK - EKSTRA GODT TILBUD SOM GJELDER I EN KORT PERIODE!

Nå kjører vi Black Week-priser på dette produktet!
Dette er et spesielt godt tilbud. Det varer kun i en liten tidsbegrenset periode, og vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt.


En stødig kano/kajakk-hybrid med katamaranskrog

Denne kajakken har vært med på å endre folks oppfatning av hva en god fiskekajakk skal være for noe. Den fungerer like godt i elver, på innlandsvann og langs kysten. Ultimate 12 Angler er som andre Native kajakker svært stabile og den er beregnet for at man skal kunne stå og fiske i den. Noen vil kalle dette en hybrid mellom kano og kajakk. I denne farkosten ligger det beste fra begge deler.
Ultimate 12 FX kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk” av en fiskeplattform.

Det lønner seg alltid å kjøpe kajakk eller kano hos oss!

Vi har Norges største utstilling av fiskekajakker, kanoer og kajakker i vår butikk.
Hvis du vil bestille eller reservere kano:
Send oss en e-post til: firmapost@westsystem.no eller ring oss på tlf: 22 23 35 00

Vi har de beste og billigste tilbudene på gode og funksjonelle kanoer og kajakker.
Les mer på: www.westsystem.no
Billige fraktpriser til hele Norge.

Tekniske data:
• Lengde: 3,71 m (12 fot)
• Bredde: 77 cm
• Vekt: 27 kg
• Dybde: 32 cm
• Lasteevne: 159 kg
• Fargevalg: Lys kamuflasje

Kjennetegn:
• Svært stabil (du kan stå og fiske)
• Patentert "Tunnel Hull"
• God lastekapasitet foran og bak
• Lav vekt (enkel å frakte)
• Lett å manøvrere
• Kan rigges med masse ekstrautstyr
• Integrert kjølfinne
• Justerbart og behagelig stol (som enkelt kan fjernes ved behov)
• Integrert koppholder
• Justerbare fotstøtter
• God lasteplass
• Bærehåndtak
• Lekker design

Et unikt og patentert skrog
Kajakken har et særegent og patentert "Tunnel Hull" skrog. Dette gjør det mulig selv for den utrente kajakkpadler å stå i kajakken og fiske med sluk- eller fluestang. Kajakken har et skrog som gjør den enkel og god å padle. Den er stødig og lystrer dine kommandoer slik en god fiske- og jaktkajakk skal gjøre. Denne unike båten kombinerer soliditet, funksjonalitet, komfort og kvalitet på en fantastisk god måte. Ultimate 12 anbefales derfor til alle som liker å jakte, fiske og ferdes i naturen.

Praktisk innredning
Ultimate 12 har stor og god lagringsplass for bagasje i forhold til størrelsen. Lastekapasiteten er på hele 159 kg. I denne kajakken kan du ta med deg det du trenger av utstyr til fiske, camping, fotografering etc.

Generelt
Ultimate 12 FX er en praktisk farkost på alle måter. På grunn av smart innredning og stor stabilitet passer denne båten til all slags fiske, mange typer jakt og hyggelige turer på vannet. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som liker å fotografere og observere fugler og dyr i naturen.
Man må ikke fiske eller jakte for å ta glede av denne kajakken. Dette er også en allround kajakk som passer til alle som vil ha en åpen og praktisk innredet kajakk til hyggelige turer blant holmer og skjær eller på stillere innlandsvann.

Native Ultimate finnes i 2 størrelser (12 og 15 fot)
Hvis du veier mer enn 90-100 kg og/eller nesten alltid fisker stående, anbefaler vi deg å velge Ultimate 15 FX Solo. Dette er en kajakk med enda større lastekapasitet (272 kg), noe som gjør at den ligger enda stødigere i vannet enn 12-fotern.

Solid og robust
Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye. Når du er ute i denne båten trenger du ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Ultimate 12 Angler er laget for å tåle mye. Denne kajakken kan du trekke opp på grus og stein uten å være redd for den.

En allsidig båt
Ultimate 12 FX passer både på innlandsvann, langs kysten og i elver. Den er glimrende til både flue- og slukfiske i rolig farvann og sakteflytende elver. Fordi båten er så stødig er den enkel å entre. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som bare ønsker seg en praktisk, solid og ikke minst stødig og stabil båt.
Native er en av verdens ledende produsenter av fiske- og jaktkajakker, og kvaliteten og funksjonaliteten på denne kajakken er den aller beste.

Vi har Skandinavias største utstilling av kanoer, kajakker og fiskekajakker!
Ingen butikk i Skandinavia har en så stor utstilling av fiskekajakker, kanoer, kajakker som det vi har. I vår butikk kan du se alle de fineste produktene som finnes på markedet. Vi har plukket ut de aller beste og mest populære kanoene og kajakkene fra de beste og flinkeste produsentene.
Hos oss kan du se alle modellene med egne øyne, ta på dem, prøvesitte og gjøre deg dine egne vurderinger. Hos oss får du også få masse ekstautstyr.
Kort sagt: Hos West System Norge AS finner du alt på et sted. Vår butikk er over 800m2, og den er stappfull av godbiter som du ikke finner noen andre steder i Norge. Du er velkommen!
Sammen med produsenten Native i USA ligger Old Town og Predator helt på topp når det gjelder å levere de beste og mest funksjonelle fiskekajakkene som kan kjøpes for penger. Du kan se kajakkene utstilt i vår butikk (m/forbehold om utsolgt)

Snakk med våre fagfolk

Vår visjon er alltid å være best og billigst på kano og kajakk. Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange kanoer, kajakker og båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å kjøpe kajakk og kano (eller andre båter) hos oss, uansett hvor i Norge du bor.
Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss, enten på telefon eller i vår butikk. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste kanoen for ditt formål.


Billig frakt og transport hjem til deg

Vi sender kajakker, kanoer etc. raskt, billig og trygt til hele landet. Vi har gunstige fraktavtaler og leverer til alle landsdeler hver eneste dag, hele året.
Etter bestilling vil du motta båten etter få dager.
Hvis du vil ordne frakten selv er dette ikke noe problem. Vi tilpasser oss dine ønsker.


FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE

Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse.
Det er billigere enn du tror å utsette betalingen:
Du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 4 eller 6 måneder.

Rentefri betalingsutsettelse i 4 mnd. koster kr. 275,-
Rentefri betalingsutsettelse i 6 mnd. koster kr. 349,-

Vi tilbyr også gunstig delbetaling der du kan nedbetale summen med et fast beløp per måned (f.eks. kr 500,-). Vi kan også tilpasse det beløpet du skal betale per måned i forhold til hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Du bestemmer!
Delbetaling er ikke rentefri.


Ta kontakt med oss hvis du skal kjøpe kano eller kajakk.
Hos oss gjør du garantert en 100 % trygg og god handel.

Vi har det største og beste utvalget av fiskekajakker i Norge.
Send oss en e-post i dag, det lønner seg!
Se: www.westsystem.no
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!
Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge, uansett hvor du bor!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
firmapost@westsystem.no
Tlf: 22 23 35 00
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 46277814
Sist endret 3. des. 2019 08:42

Rapporter annonse