Kanopakke 2: Kanohenger med 8 Mackinaw kanoer, padleårer og vester

Til salgs
119 500 kr
KANOPAKKE 2

I kanopakke 2 fra kanobutikken.no leverer vi 8 stk. Mackinaw 156 kanoer på vår nye kanotilhenger. Her får speidergrupper, skoleklasser, frilufts-grupper, kommuner, eller andre grupper en komplett kanopakke som også inkluderer padleårer og flytevester av beste kvalitet.


KANOPAKKE 2 INNEHOLDER:

1 stk. Kanotilhenger MED brems
8 stk. Mackinaw 156 kanoer
24 stk. Canoe flytevester
16 stk. Padleårer i tre eller i høykvalitets plast
16 stk. Stropper som er 4 meter med spennebeskyttelse i stoff
1 stk. Ferdig registrert skilt på eier
1 stk. Førekortholder

Kr 119.500- komplett inklusiv mva

Det betyr at ved kjøp fra www.kanobutikken.no er alt som trengs for padleturen inklusiv.


Gaupen KANO L - 1018 Kanotilhenger med brems:

Vi har i løpet av årene testet mange ulike tilhengerer for frakt av kanoer. Når en skal frakte 8 kanoer er høyden ca. 2 meter og 70 cm. opp til toppen av den øverste kanoens kjøl. Vår kanotilhenger er 212 cm bredd dette medfører veldig god stabilitet.

Gaupen KANO L -1018 er spesial-bygget som en kanotilhenger og derfor har produsenten valgt bredden 2 meter og 12 cm. for bedre stabilitet i forhold til høyden med 8 kanoer. Det betyr: Bedre trafikksikkerhet! Uten tvil er dette den beste kanotilhengeren på markedet i Norge. Det oppdageren sjåføren på første kjøretur, når kanoene skal fraktes.

Det er fartsbegrensninger på kanotilhenger uten brems max. hastighet 60km/t.

NB! Legg merke til at alle stag er fendret med topp kvalitets gummilister. Vi monterer, fendere som brukes i båtindustrien. I tillegg monteres øyebolter, slik at alle stropper holdes sikkert på plass under transport.


TEKNISKE DATA FOR GAUPEN KANO L - 1018 KANOTILHENGER:

Bredde: 212 cm
Lengde: 580 cm
Høyde : 270 cm
Hjuldimensjon: 13"
Støttehjul: Ja
Brems: Ja
Totalvekt: 1.000 kilo

Kanohengeren blir levert med vanntette lager og lykter, LED lys og stigetrinn for enklere pålessing/avlessing av kanoene

MACKINAW 156 KANOEN:

Det unike med Mackinaw 156 kanoen er at den har så stor kapasitet at det kan være 4 ungdommer i kanoen på padletur.

Kanoen oppleves særdeles stabil på grunn av at den er 1,01 meter bred og har flat bunn. Du kan faktisk stå i kanoen, uten at den velter. Med formstøpt kjøl er kanoen veldig retningsstabil. Setene er ergonomiske og er produsert i høykvalitets plast som gjør at de er særdeles komfortable. De inneholder praktiske flaskeholdere til alle (se bilde ), kjølerom og vanntett rom til mobiltelefon og verdisaker. Dette er en flott familie kano med god plass til 2 voksne og 2 barn .
Det går helt fint å padle alene også. Kanonen er produsert i HDPE polyetylen som gjør kanoen meget slitesterk og tåler veldig røff behandling. UV-behandling sørger for at fargen holder i år etter år.

Mackinaw 156 kanoen er produsert av KL Industries ® Inc., en av
Nord-Amerikas største produsenter av friluftsliv produkter.

TEKNISKE DATA FOR MACKINAW 156 KANOEN:

Lengde : 472 cm
Bredde : 101 cm
Høyde : 47 cm
Vekt : 43 kg
Kapasitet :363 kg
Farge: Grønn

Gode bærehåndtak både foran og bak på kanoen.


INKLUSIV 24 STK. CANOE FLYTEVESTER:

Vi anbefaler den anerkjente Canoe flytevesten, som er beregnet for alle fra +40 kg - 130 kg. Det betyr at du kan bruke samme flytevest enten padleren er liten eller stor. Det gir økt sikkerhet. Flytevesten har mage og skrittbelte og er i sikkerhetsklasse: Newton 50. Personer som ikke kan svømme, SKAL ha redningsvest.


INKLUSIV 16 STK. PADLEÅRER I TRE ELLER I PLAST:

Vi anbefaler kvalitetsårer i tre. Fordelene er at padleårene er gode å holde i og de blir ikke kalde eller varme avhengig av vanntemperatur. Dette er et kjent problem med aluminiumsårer. Våre padleårer er en førsteklasses padleåre av furu behandlet med dispersjonslakk som beskytter treet mot UV-stråling og fukt. Lim og lakk er miljømerket. Vekt 1,2 kg. (150 cm.)

Valgfrie lengder: 140 cm ,150 cm eller 160 cm.

Du kan også velge som alternativt til treårer, AinsWorth sine kjente Canoe Paddle (Abs Plastic Aloy Shaft) årene. Kvaliteten er svært god med åreblad produsert i super kvalitet ABS-plast. Skaftet er produsert i "Straight Titanium Enriched Alloy Shaft", det betyr at padleåren er veldig god å holde i under padleturen og de blir ikke kald eller varm i forhold til temperatur.

STROPPER TIL Å FESTE KANOENE PÅ KANOTILHENGEREN:

Vi leverer kvalitets-stropper med spennebeskyttelse i stoff, slik at du ikke skader kanoen under transport.


FØRERKORTHOLDER:

Vi i www.kanobutikken.no monterer førerkortholdere på alle våre kanohengere. Dette for å ungå at du glemmer vognkortet.Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


TRANSPORT:

Vi har levert mange kanopakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte for våre kanopakker.

GOD TUR!
Tilstand Ny

Generell info

HETLY Fritid AS som eier www.kanobutikken har som mål å være en ledende produsent av kanopakker i Norge. Kvalitet og sikkerhet er det viktigste når en leverer utstyr til grupper som skal padle.


Med vennlig hilsen
Siv Hetland
HETLY Fritid AS
Daglig leder

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 46215972
Sist endret 13. apr. 2020 10:11

Rapporter annonse