Video

Kanopakke 1: Kanohenger med 7 Mackinaw kanoer, varekasse, padleårer og vester!

Til salgs
119 500 kr
KANOPAKKE 1:

I samarbeid med en av Norges største kanopakke innkjøpere har vi fått spesial produsert den perfekte kanopakke eller "utstyrsbase" (som det offentlige ofte kaller kanopakken) til speidergrupper, skoleklasser,kommuner, frilufts-grupper eller andre som har behov for en komplett kanopakke.

Det unike med vår kanopakke er:

....varekassen på siden av kanotilhengeren og da er det plass til 7 kanoer på kanotilhengeren. Grunnen er at SIKKERHET er det viktigste når man skal på padletur. Med varekasse fra www.kanobutikken.no får alle tilgang til vester med en gang padlerne kommer ned til vannet. Padleårene ligger også i varekassen. Varekassen er montert slik at alle kan hente vestene UTEN at noen kanoer må lastes av kanotilhengeren. Da kan alle ta på seg vestene med engang. Når vi vet at Mackinaw 156 kanoene har STOR kapasitet tror vi dette er den beste kanopakke-løsningen i Norge.


KANOPAKKE 1 INNEHOLDER:

1 stk. Buster-kanotilhenger MED brems
7 stk. Mackinaw 156 kanoer
1 stk. Varekasse for padleårer og vester
21 stk. Baltic Canoe flytevester
14 stk. San Airo padleårer i tre
14 stk. Stropper som er 4 meter, med spennebeskyttelse i stoff
1 stk. Ferdig registrert skilt på eier
1 stk. Nøkkelskap med kombinasjonslås
1 stk. Førekortholder.

Kr. 119.500- komplett inklusiv mva.

Det betyr at ved kjøp fra www.kanobutikken.no er alt som trengs for padleturen inklusiv.


BUSTERHENGEREN KA 900.18 KANOTILHENGER MED BREMS:

Vi har i løpet av årene testen mange ulike tilhengerer for frakt av kanoer. Når en skal frakte 7 kanoer eller flere vil høyden bli 2 meter og 60 cm. opp til toppen av den øverste kanoens kjøl. Det betyr at stabilitet på kanotilhengeren betyr svært mye. Bustertilhenger KA 900.18 er spesial-bygget som en kanotilhenger og derfor har den en bredde på 2 meter og 10 cm. Uten tvil er dette den beste kanotilhengeren på markedet i Norge. Det oppdageren sjåføren på første kjøretur, når kanoene skal fraktes. Det er fartsbegrensning på kanotilhenger UTEN brems max. hastighet 60 km/t.


TEKNISKE DATA FOR BUSTERHENGEREN KA 900.18:

Bredde: 210 cm
Lengde: 615 cm
Høyde : 260 cm

NB! Legg merke til at alle stag er fendret med topp kvalitets gummilister. Vi monterer fendere som brukes i båtindustrien. I tillegg monteres øyebolter, slik at alle stropper holdes sikkert på plass under transport.


MACKINAW 156 KANOEN:

Det unike med Mackinaw 156 kanoen er at den har så stor kapasitet at det kan være 4 ungdommer i kanoen på padletur. Dette er grunnen for at vi i kanopakke 1 har montert varekassen på kanohengeren på nedre side av kanotilhengeren.

Kanoen oppleves særdeles stabil på grunn av at den er 1,01 meter bred og har flat bunn. Du kan faktisk stå i kanoen, uten at den velter. Med formstøpt kjøl er kanoen veldig retningsstabil. Setene er ergonomiske og er produsert i høykvalitets plast som gjør at de er særdeles komfortable. De inneholder praktiske flaskeholdere til alle (se bilde ), kjølerom og vanntett rom til mobiltelefon og verdisaker. Dette er en flott familie kano med god plass til 2 voksne og 2 barn .
Det går helt fint å padle alene også. Kanonen er produsert i HDPE polyetylen som gjør kanoen meget slitesterk og tåler veldig røff behandling. UV-behandling sørger for at fargen holder i år etter år.

Mackinaw 156 kanoen er produsert av KL Industries ® Inc., en av
Nord-Amerikas største produsenter av friluftsliv produkter.


TEKNISKE DATA FOR MACKINAW 156 KANOEN:

Lengde : 472 cm
Bredde : 101 cm
Høyde : 47 cm
Vekt : 43 kg
Kapasitet : 363 kg
Farge: Grønn

Gode bærehåndtak både foran og bak på kanoen.


VAREKASSEN:

Varekassen er bygget for å tåle svært tøff behandling og tykkelsen er hele
3 millimeter. Den er produsert i England. Med samme kvalitet som varekasser beregnet på lasteplan på pickuper-biler eller Land Rover. Med kvalitets låser, gasstøtt-dempere og med vanntette pakninger i lokket er dette en solid varekasse. Du får plass til alt utstyret som vi leverer, samt litt til.


TEKNISKE DATA FOR VAREKASSEN:

Bredde : 50 cm
Lengde : 240 cm
Høyde : 40 cm
Tykkelse: 3 mm

Låser: 2 stk


INKLUSIV MED 21 STK. BALTIC CANOE FLYTEVESTER:

Vi anbefaler den anerkjente Baltic Canoe flytevesten, som er beregnet for alle fra +40 kg - 130 kg. Det betyr at du kan bruke samme flytevest enten padleren er liten eller stor. Det gir økt sikkerhet. Flytevesten har mage og skrittbelte og er i sikkerhetsklasse: Newton 50. Personer som ikke kan svømme, SKAL ha redningsvest.


INKLUSIV 14 STK. SAN AIRO PADLEÅRER I TRE:

Vi anbefaler kvalitetsårer fra vår velrenommerte finske produsent
San Airo. Fordelene er at padleårene er gode å holde i og de blir ikke ”kalde” eller ”varme” avhengig av vanntemperatur. Dette er et kjent problem med aluminiumsårer. San Airo padleåren er en førsteklasses padleåre av finsk furu behandlet med dispersjonslakk som beskytter treet mot UV-stråling og fukt. Lim og lakk er miljømerket. Vekt 1,2 kg. (150 cm.)

Valgfrie lengder: 140 cm ,150 cm eller 160 cm.


STROPPER TIL Å FESTE KANOENE PÅ KANOTILHENGEREN:

Vi leverer kvalitetsstropper med spennebeskyttelse i stoff, slik at du ikke skader kanoen under transport.


FØREKORTHOLDER:

Vi i www.kanobutikken.no monterer førerkortholdere på alle våre kanohengere. Dette for å ungå at du glemmer vognkortet.


NØKKELSKAP MED KOMBINASJONSLÅS, HVA ER DET?

Når du har vestene og padleårene i varekassen, kan du låse varekassen for sikring av tyveri. Da kan du legge nøkkelen i nøkkelskapet som er påmontert kanotilhengeren fra www.kanobutikken.no. Når for eksempel neste skoleklasse skal på tur, sendes koden på sms. Nøkkelskapet med kombinasjonslås kan da låses opp av den ansvarlige for neste kanotur.

Som en service for våre kunder registrerer vi alltid kanotilhengeren på eier før overlevering.

Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


TRANSPORT:

Vi har levert mange kanopakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte for våre kanopakker.

GOD TUR!
Tilstand Ny

Generell info

HETLY Fritid AS som eier www.kanobutikken har som mål å være en ledende produsent av kanopakker i Norge. Kvalitet og sikkerhet er det viktigste når en leverer utstyr til grupper som skal padle.


Med vennlig hilsen
Siv Hetland
HETLY Fritid AS
Daglig leder

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 46215856
Sist endret 13. apr. 2020 10:12

Rapporter annonse