SunDolphin Aruba 12" kajakk

Til salgs
7 490 kr
For deg som ønsker å anskaffe en kajakk til flere formål anbefaler vi en rekreasjonskajakk. Våre rekreasjonskajakker er fra 2,82 meter til 3.66 meter lang som egner seg til bruk både i skjærgården og på innlandsvann. Typiske brukere av rekreasjonskajakkene våre er hytteeiere, campingbilturister og båtfolket som kjøper denne modellen istedenfor den tradisjonelle lettbåt. Mange familier som vil padle sammen velger rekreasjonskajakkene våre for felles aktivitet og sosial hygge med familien UTEN at de skal være redd for at noen velter med kajakken. Kajakkene er stabile, lettpadlet og enkle å beherske for selv førstegangskjøpere. Barn og voksne vil ha stor glede av rekreasjonskajakkene våre. Du er ikke så opptatt av fart og ulike padleteknikker, men har naturopplevelsen I fokus.


SUNDOLPHIN ARUBA 12" KAJAKK

Vi har stor etterspørsel av rekreasjonskajakker og i år har vi tatt inn flere modeller fra KL Industries Inc. i USA. SunDolphin Aruba 12” er 3, 66 meter og 75 cm bred som gjør at den er lettpadlet og veldig stabil. V-formet skrog sørger for at kajakkene er retningsstabil. Sittebrønnen er meget stor og har justerbart sete og justerbart fotstøtte. Settet og ryggstøtte er polstret for å økt sittekomfort. Det er også 2 stykk knebeskyttere på hver side i sittebrønnen. Kajakken har to store oppbevaringsrom for matpakke, drikke, sko og andre praktiske elementer. Det er også et lite oppbevaringsrom for mobil og verdisaker. Foran sittebrønnen er det strikk for oppbevaring av større bagasje. Kajakken passer både for vokse og barn. Kajakken har bærehåndtak både foran og bak.


TEKNISKE DATA:

Lengde: 3,66 meter
Bredde: 75cm
Høyde: 34cm
Vekt: 21kg
Kapasitet: 179 kilo

Sun Dolphin Aruba 12" kajakken er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen.

TRANSPORT:

Vi har levert mange kajakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte.

Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


GOD TUR!
Tilstand Ny

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 45572452
Sist endret 21. mai 2015 22:00

Rapporter annonse