Spranghester for salg.

Til salgs
250 000 kr
Søker du en spranghest eller allround hest, kan vi på Stall Bergan hjelpe deg. Vi har lang erfaring i å finne riktig hest til rett rytter. Vi selger alle typer hester fra den lovende unghesten til den rutinerte læremesteren. Hos oss prøve rir du hesten under profesjonelle forhold, og får all informasjon du måtte trenge om hesten. Vi gjør alt til rette for at rytteren skal få en hest som passer sine ønsker, ambisjoner og rideerfaring. Vi er opptatt av at kunden skal få en trygg erfaring, og at sluttresultatet blir riktig. Vi er behjelpelig ved å skaffe overnatting på vårt internat, og kan hente på fly plass og tog stasjon. Vi er størst på salg av hest i Norge,velg Stall Bergan når RESULTATET ER VIKTIGST, stol på 20 års erfaring.
Vi har alltid mange hester for salg men rekker ikke å legge ut de fleste på nettet- ta derfor direkte kontakt med oss på mail : post@stallbergan.no el tlf 90876860- for å høre om vi har akkurat din drømmehest for salg !

Generell info

Stall Bergan holder til i Sandefjord, med kort vei fra både flyplass (Torp) og togstasjon. Vi ligger kun 1,5 times kjøring fra Oslo.
Alle våre hester er i prisklasse fra 150000,- og oppover ! De fleste ligger i prisklasse fra 200- 400.000,- kr .
De er delt inn i 3 prisgrupper : Lav prisklasse = under 200.000,- kr. Middels prisklasse = fra 200.000 til 450.000,- . Høy prisklasse fra 450.000,- og oppover.
Vi gir deg 100 % ærlig tilbakemelding. Vi har lang erfaring og mye kompetanse.
Du får prøve hesten under alle forhold om du ønsker det. Vi har 2 ridehus, stor fiberbunn ridebane med ferdig oppsatt hinderbane.
Vi viser deg gjerne hesten først, før du setter deg oppå, viss du ønsker det. Ønsker du å sale opp og stelle hesten din selv er det også mulig.
Muligheter for å prøve hestene under flere dager, da vi har internat med overnattingsmuligheter.
Vi er også behjelpelig med å skaffe veterinær og transport viss det skulle være aktuelt.

Ta kontakt med oss i dag, vi har alltid ett 10 talls hester for salg på stallen.

Hestene lånes ikke ut eller settes ut på for.

Se på vår hjemmeside :www.stallbergan.no for mere info hester.


Alle er velkommen til Stall Bergan.
Send forespørselAlle er velkommen til Stall Bergan.

Lingelemveien 292, 3239 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 45526734
Sist endret 10. aug. 2020 11:38

Rapporter annonse