Partytelt PLUS 4x10m PE Hvit, Festtelt, Hagetelt, Eventtelt, Festtelt, Øl telt

Til salgs
4 898 kr
DANCOVER PARTYTELT PLUS 4X10M PE, HVIT

Kvalitetspartyteltet PLUS med kraftig duk og store vinduer til flott innfall av lys. Kraftig ramme laget av galvaniserte stålrør. Vindstoppsystemet i dobbel borrelås sørger for et behagelig inneklima uten trekk. Med partyteltet PLUS får du både et funksjonelt, og mer rimelig alternativ til partyteltene i PVC.

Bredde: 4,00 m.
Lengde: 10,00 m.
Sidehøyde: 2,00 m.
Mønehøyde: 3,15 m.
Port (B x H): 1,45x2/2,7x2 m.
Port: Borrelås dør åpning i begge endeveggene.
Takduk: Kraftig polyetylen duk 200 g/m²
Sideduk: Kraftig polyetylen duk 200 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 38x1,1 / 42x1,2mm
Antall personer: 40 - 53
Farge: Hvit
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 106 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 55,0 x 25,0 x 65,0 cm.
Boks 2: 55,0 x 18,0 x 65,0 cm.
Boks 3: 28,0 x 12,0 x 215,0 cm.
Boks 4: 21,0 x 16,0 x 197,0 cm.

Inkludert: Jordspyd

PRODUKTINFORMASJON
- Borrelåslukking i dørene på begge endeveggene
- Vindstoppsystem i dobbel borrelås sørger for et behagelig inneklima
- En av våre mest populære og bestselgende partytelt
- Ramme med galvaniserte stålrør
- Sidevegger med 10 m lange seksjoner med store buede vinduer
- De store vinduene sørger for et flott innfall av lys


artytelt er perfekte til mange anledninger – private arrangementer og feiringer, i tillegg til profesjonelle funksjoner. Våre partytelt i PE er rimelige og et perfekt alternativ til de vanligvis dyrere partyteltene i PVC. Uansett hvilket partytelt du foretrekker, vi tilbyr partytelt i mange forskjellige størrelser, kvaliteter og design. Dancover har mange års erfaring med utvikling av partytelt. Et partytelt skaper den perfekte atmosfæren til viktige anledninger som bryllup, konfirmasjoner, bursdager, skoleavslutninger og andre store arrangement. Et vakkert og funksjonelt partytelt vil også være perfekt til de fleste profesjonelle arrangementer i forbindelse med en messe, en produktlansering, team-building, på piknik med bedriften og mange andre arrangement.

PE-partyteltet PLUS har en kraftig konstruksjon med ramme laget av galvaniserte stålrør låst med muttere i kombinasjon med en 100 % vanntett polyetylenduk. Partyteltet leveres med avtakbare side- og endevegger. De store buede vinduene langs sidene av partyteltet gir et vakkert innfall av lys.

Vær oppmerksom på at PE-partyteltene PLUS er laget for kortvarig bruk. Partyteltene er konstruert med tanke på enkel montering, og bruk for en kort periode. Hvis partyteltet skal bli stående for en lengre periode, da anbefaler vi PVC-modellene eller den profesjonelle partyteltserien – i kraftig aluminium og veldig slitesterk PVC!

Vi anbefaler at du kjøper en sikkerhetspakke med stormstropper og jordspyd, for å sikre partyteltet i tilfelle dårlig vær. Sørg for å lese de generelle sikkerhetsinstruksjonene før du monterer partyteltet.

Om Dancover

Dancover er den ledende eksperten når det kommer til partytelt og andre fleksible tildekkingsløsninger. I dag, med vår utstrakte kunnskap og erfaring er vi markedsleder på partytelt og annet partytilbehør. Vi utvikler, produserer og tilbyr innovative, holdbare og funksjonelle partytelt i mange forskjellige størrelser, farger og design.

Vores professionelle rådgivere er klar til at hjælpe dig på Tlf. 231 00 690
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, toll og innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 43456842
Sist endret 11. nov. 2020 11:52

Rapporter annonse