AmpClamp S-Series

Til salgs
553 kr
AmpClamp S-Series er produsert i Aero-Grade aluminium og er verdens mest portable profesjonelle mikrofonstativ for oppmikking av gitar og bassforsterkere.
Monteres på få sekunder, og lar deg flytte høyttaleren/forsterkeren uten å måtte flyte stativet etter. Ingen stativben å snuble i eller løse skruer og fester som gjør at mikken forandrer plassering. Brukes av verdens ledende PA firma, og plukker ikke opp rumling eller støy fra scenegulvet eller andre instrument på scenen. Passer perfekt til SM57 type mikrofoner og standard mikrofonholder. Passer på alt fra små comboer til 412 kabinett og basskabinett av ulike slag.

Plassering der høyttaleren låter best gir deg godlyden kveld etter kveld. Stativet er bare 16,5 cm langt og får lett plass i din gigbag, instrumentkasse. Leveres med en monteringsplate som festes på undersiden eller siden av kabinettet. Ekstra monteringsplater fins også for de som har flere amper å velge mellom, samt en egen brakett for mikrofoner med flat front som Sennheiser e609, 906, AKG models, etc. Vi har også en Stubby Tube for de som ønsker kortere lengde.
Tilstand Ny

Generell info

For bestilling - besøk vår nettbutikk www.gitarist.no

Faktura pr.14 dager

Kurseth, 6224 Hundeidvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 43247799
Sist endret 29. apr. 2015 11:40

Rapporter annonse