Monteringsbrakett for luftavfukter Meaco DD8L

Til salgs
499 kr
Har du luftavfukter Meaco DD8L? Ønsker du å feste den på veggen? Nå er dette tilgjengelig!

Det er blitt solgt utrolig mange avfuktere av typen DD8L, og mange av våre kunder har etterlyst braketter for fast montasje av denne.

Fast montasje kan være nyttig om du skal bruke avfukter i båt eller campingvogn, eller om du vil montere den på vegg for å få fall til sluk, eller for å ikke miste verdifull gulvplass.

Festebraketten passer både DD8L Standard og DD8L Junior.

Laget i syrefast stål som tåler maritimt miljø og som blir meget blankt ved polering.

Meget enkel montering: Dette monteres horisontalt på en jevn flate som er i lodd, les gjerne monteringsanvisningen.

Settet koster 399,- og består av to deler. Skruer medfølger ikke. Dette tilpasses underlaget.
Tilstand Ny

Generell info

MEACO avfuktere importeres til Norge, Sverige og Danmark av Fishtail AS i Sandefjord, med organisasjonsnummer 990 162 689 MVA. Se her for vår forhandlerliste: www.meaco.no/forhandler-meaco/ Alle våre produkter selges med 2 års garanti og med alle rettigheter som følger norsk forbrukerkjøpslov. Ta gjerne kontakt med oss enten på telefon eller via e-post. Er vi ikke ledig kan du legge igjen en beskjed på vår telefonsvarer. Vi svarer normalt alle telefoner og e-poster samme dag. Telefon 95 04 11 35Våre kjøpsbetingelser gjelder for forbrukerkjøp av varer over internett, og er 100 % identiske med anbefalingene fra Forbrukerombudet (Desember 2010). Alle oppgitte priser er inklusive 25 % norsk moms og miljøgebyr. Vi er selvfølgelig medlem av returselskap for elektrisk avfall.Lurer du på noe mer, så bare spør! Tlf 95 04 11 35

Pindsleveien 8b, 3236 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 41019642
Sist endret 19. mar. 2020 15:29

Rapporter annonse