Video

Pacto Hyttetoalett - Komplett med Podium

Til salgs
9 438 kr
Luktfri og hygienisk avfallshåndtering.
Pacto fungerer som et vanlig toalett – men uten vann. Spylingen skjer isteden ved hjelp av en folie som dekker toalettskålen. Avfallet forsegles i spylefolien og mates ned i en avfallsbeholder under toalettet. Det er ingen makskapasitet – Du tømmer selv ved behov.

Pacto bruker verken vann eller el og fungerer ved alle temperaturer og klima. Derfor er Pacto idealistisk på hytta, uansett om den ligger ved vannet eller på fjellet.

Består av 2 deler: Pacto toalett, samt Podium for oppsamling.
Pacto kr. 6 169,- (ink mva)
Podium kr. 3 269,- (ink mva)
Økologisk Spylefolie (40m): kr 985,-
Type A spylefolie,plast(5x39m) : kr 1 671,-
Kontakt oss nærmere for mer informasjon.
Prisene er inkludert moms. Frakt kommer i tillegg.
Tilstand Ny

Generell info

Danfo AS er en solid aktør i markedet og har over 40 års erfaring i bransjen. Danfo AS er et datterselskap av svenske Danfo AB og vi produserer de fleste av våre produkter på vår fabrikk Sverige. Vår styrke er å tilpasse våre løsninger etter ønsker, behov og ytre miljø.
Vi er en kvalifisert samarbeidspartner og leverandør av offentlige toalettløsninger.

Vi tilbyr moderne, nøkkelferdige toaletthus og bytoaletter, Modulet innbygningstoaletter, tanktoaletter, rasteplasstoaletter, landskapstoaletter, servicebygg, tolltoaletter, toalettkabiner, Pacto hyttetoalett, LetIn Myntapparater etc.

Danfo AS tilbyr også SANIRENT - En helhetsløsning for drift og vedlikehold av toaletter og toalettbygninger. SaniRent kombinerer et tilpasset program for vask og vedlikehold av toalett bygninger med løpende drift og service. Vi tilbyr SaniRent for de fleste toalettløsninger, ikke bare våre egne. SaniRent - "En tjeneste som forenkler"

Industriveien 4, 1640 Råde

Annonseinformasjon

FINN-kode 39553925
Sist endret 31. mar. 2020 13:59

Rapporter annonse