Video

MINN KOTA ENDURA C2 30" - KANO

Til salgs
1 990 kr
Endura er enkle og greie motorer som monteres på akterspeilet. Her er det lagt vekt på at motorene skal være rimelige. De har ikke alle funksjonene som de dyrere motorene har, men er likevel bygget med komponenter som ivaretar Minn Kota kvalitet.


FAKTA OM MINN KOTA ENDURA C2 30" - KANO

* Komponentene er vanntette for å hindre vann i å trenge inn.
* Alle kretskort er innkapslet for å beskytte elektronikken i motoren
* Strømgjerrig
* Kjør lenge på samme oppladning
* Problemfri bruk i mange år

Ønsker du Minn Kota Endura C2 34 med batterivakt er prisen 2.200,-.
TEKNISKE DATA

Beregnet for alle typer kanoer.
Montering: Akterspeil/Akterende
Laget i kraftig komposittmateriale med god korrosjonsbeskyttelse
Vekt: 7,3 kg
Stammelengde: 76 cm
Teleskopisk styrearm
Hastigheter framover: 5
Hastigheter bakover: 3
Kan kobles til alle 12 V bil/båt/fritidsbatterier


NÅ KAN DU NYTE "FREDEN" PÅ VANNET!

MINN KOTA Endura C2 30" - Kano er en strømgjerrig, lydløs og driftsikker elektrisk påhengsmotor som er laget for å kunne brukes i ferskvann.

Dette er motoren for alle som vil ha en elektrisk kvalitetsmotor som bruker lite strøm til en riktig pris. Dette er en motor som gir problemfritt bruk i mange, mange år.


LAV VEKT

MINN KOTA Endura C2 30" - Kano er liten og lett og veldig hendig å bære med seg. Den er enkel å frakte med seg i sekken, innover på fjellet osv.

Stammen og motorhuset er konstruert i kraftig kompositt- materiale og motoren har god korrosjonsbeskyttelse. Lavt turtall gir meget god skyvekraft.
Motoren kobles enkelt til et hvilket som helst fritidsbatteri.

Motoren passer de fleste typer kanoer med ulike akterspeil/akterende. Denne motoren er beregnet til bruk både i saltvann og ferskvann.


VERDENS MEST SOLGTE MOTOR

Minn Kota er den mest solgte elektriske båtmotoren i verden. Grunnen til dette
er at alle komponenter i motoren er kompromissløst konstruert og optimalt tilpasset. Dette gjør at de rett og slett varer mye lenger og bruker mindre strøm enn konkurrentene. Alle komponenter er tilvirket og satt sammen i USA.
Kjøper du en Minn Kota, kjøper du deg samtidig fri fra trøbbel.


KALD OG ROLIG

Ingen ting går roligere og kjøligere enn en Minn Kota. Sammenlign viklinger og kommutatorer mot enhver annen elektrisk båtmotor, og du vil se forskjellen med en gang. Store interne komponenter minsker varmen og dette resulterer i kjøligere gange, utvidet batterikapasitet og lengre motorlevetid. Det unike hjullagersystemet reduserer støy som ellers ville skremme fisken.


LIVSTIDSGARANTI PÅ MOTORSTAMMEN

Komposittmaterialet i denne stammen er tre ganger sterkere enn stål. Den gir etter ved støt og flekser tilbake til utgangspunktet. Den er nærmest upåvirkelig for ytre påkjenninger, og dermed også nær sagt umulig å ødelegge. Det gis derfor LIVSTIDSGARANTI på motorstammen på denne motoren


PATENTERTE PROPELLER FRA MINN KOTA

Minn Kota motorene er utstyrt med originale og patenterte propeller med unike egenskaper. Disse får du kun på Minn Kota motorer.
Propellene er konstruert på en slik måte at det er mulig å passere områder med sjøgress og siv uten at motoren bruker unødig batterikapasitet til "kutting og hakking" av det propellen måtte støte på under gange. Tuppen på hvert blad er føyd bakover i en vinkel mindre enn 45º, og "ploger" sjøgress vekk fra propellen selv ved lave hastigheter.
Likevel er gir propellen maksimal framdrift også ved fritt leide og når ikke propellen møter hindringer.

VERDENS LEDENE MERKE INNEN ELEKTRISKE MOTORER

Minn Kota motorene er laget med avansert korrosjonbeskyttelse og innkapslet elektronikk slik at denne ikke blir skadet av vann og fuktighet. Alle kretskort er innkapslet i motstandsdyktige materialer for å beskytte elektronikken.

Her i Norge var det tidligere totalforbud mot all motorisert ferdsel på vann mindre enn 2 km2. Dette forbudet gjaldt faktisk både for elektriske og bensindrevne motorer. Heldigvis blir det i disse dager mer og mer vanlig at kommunale myndigheter tillater elektrisk motorisert ferdsel på slike vann og vassdrag. Vi ser derfor et stadig voksende marked for denne type miljøvennlige motorer.

Ring oss på telefon 915 39 124 eller send e-post til siv@kanobutikken.no om du har flere spørsmål om MinnKota/Kanoer?

GOD TUR!
Ny eller brukt:
Ny
Tilstand Ny

Generell info

Du kan ringe alle dager til oss i HETLY Fritid AS, ellers svarer vi på følgende
e-poster:

siv@kanobutikken.no

Telefon 915 39 124

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 38936348
Sist endret 19. mar. 2016 16:39

Rapporter annonse