Norges rimeligste 338 Lapua Magnum rifle. Savage Long Range Hunter

Til salgs
12 495 kr
LongRange Hunteren er vårt siste tilskudd til vårt store utvalg i 338 Lapua rifler. Veldig lik FCP, men med litt tynnere løp og enklere synt tokk. Fordelen med en LRH er justerbare Karsten kinnstøtten. Kan lett justeres for bruk av sikter med store objektiv.
Lagervare for umiddelbar levering.

Tekniske data:
* Kaliber 338 Lapua Magnum
* Løp 66 cm med munningsbrems
* Løp har 1-9" stigning for å skyte alle typer kuler også de lengste hybridkulene.
* Løst 5 skudds boksmagasin (AI type) med 96mm lengde for å kunne sette lange 300 grs kuler ute der de hører hjemme
* Savage Accustock med justerbart kinnstykke.
* Savage Premium Accustrigger. Justerbar fra 500g og opp til 2 kg.
* Integrert Picatinny skinne med 20 MOA tilt er inkludert i prisen.
* Totalvekt 4,2kg - slik at denne også kan passe som en jaktrigg.
Tilstand Ny

Generell info

Jaktdepotet er en av Norges største og mestselgende våpenforretninger. Vi selger pr idag ca 8% av alle våpene importert til Norge hvert år. Vår drift er basert på egenimport av varer, slik at vi alltid er meget konkurransedyktige på pris og med stort lager kan vi som regel levere på dagen annonserte varer.

Vi er norsk hoved -/del-importør for rifler fra Howa, Steyr Mannlicher,Kimber Zastava og Savage. Vi importerer og forhandler også rifler fra Blaser, Sauer, Ruger, Marlin, Browning, Røssler, CZ, Sabatti og Remington.

På haglesiden leverer vi fra egne agentur Fabarm, Bettinsoli Nexus(Skandinavisk importør), Churchill og Classic. Samtlige av våre haglemerker kommer med ulike stokker og eller muligheter for justering av skjefte slik at de skal passe alle brukere. Vi importerer/forhandler også hagler fra Beretta, Franchi, Caesar Guerini, Remington og Mossberg.

Håndvåpen er vi importør av Kimber, Springfield og skaffer vi også de fleste modeller fra Ruger, CZ, Glock, Tanfoglio, Springfield, Smith&Wesson, Magnum Reseach, Freedom Arms m.fl.

Jaktdepotet har også en svært rikholdig kleskollesksjon produsert etter intensiv testing fra oss selv og en variert fokusgruppe. Veidemann bekledning er produsert av vår danske partner som også produserer større eller mindre deler av kolleksjonene til de fleste av Nord Europeiske merker i Jaktmarkedet. Om du er ute etter Jaktbekledning laget for aktive jegere med varierte behov og smarte løsninger skal du sjekke ut Veidemann kolleksjonen. Du vil også finne introdusjonsfilmer til store deler av kolleksjonen på youtube

Jaktdepotet har 2 avdelinger med til sammen 8 kompetente medarbeidere som alle er aktive skyttere og jegere.
Vår hovedavdeling ligger i Drammen og vi har en underavdeling på Fauske i Nordland som dekker store deler av Nord NorgeÅpningstider.
Drammen:
Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400
Tlf 32 88 22 70
E-Post: post@jaktdepotet.no

Fauske:
Man - Fre 1000-1700
Lørdag 1000-1400
Tlf 75 64 85 37
E-post: fauske@jaktdepotet.no

3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 37523831
Sist endret 7. jun. 2014 00:51

Rapporter annonse