Sun Dolphin Aruba 10" kajakk

Til salgs
5 490 kr
For deg som ønsker å anskaffe en kajakk til flere formål anbefaler vi en rekreasjonskajakk. Våre rekreasjonskajakker er fra 2,82 meter til 3.66 meter lang som egner seg til bruk både i skjærgården og på innlandsvann. Typiske brukere av rekreasjonskajakkene våre er hytteeiere, campingbilturister og båtfolket som kjøper denne modellen istedenfor den tradisjonelle lettbåt. Mange familier som vil padle sammen velger rekreasjonskajakkene våre for felles aktivitet og sosial hygge med familien UTEN at de skal være redd for at noen velter med kajakken. Kajakkene er stabile, lettpadlet og enkle å beherske for selv førstegangskjøpere. Barn og voksne vil ha stor glede av rekreasjonskajakkene våre. Du er ikke så opptatt av fart og ulike padleteknikker, men har naturopplevelsen I fokus.


YouTube - Video

Du finner produsentens presentasjon av Sun Dolphin Aruba 10" kajakkene på YouTube nederst i denne annonse.


SUN DOLPHIN ARUBA 10" KAJAKK

Sun Dolphin Aruba 10" kajakken er en veldig populær rekreasjonskajakk som vi har solgt mange av med flotte tilbakemeldinger fra våre kunder. Den er 2 fot mindre enn Sun Dolphin Aruba 12" og en enklere utgave utstyrsmessig. Den har stor cockpit åpning med justerbart sete med høy rygg og flaskeholder. Det er et oppbevaringsrom for bagasje. Kajakken har bærehåndtak foran og bak. Den er lettpadlet og er en kajakk de fleste aldersgrupper vil ha stor glede av å padle.

Sun Dolphin Aruba 10" kajakken er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen og tåler en svær røff behandling. Er flott å padle med i skjærgården og i innsjøer, som elver.

Spruttrekk i nylon Kr. 990,- (se bilde av spruttrekket på kajakken)


TEKNISKE DATA:

Lengde: 3,05 meter
Bredde: 76 cm
Høyde : 33 cm
Vekt : 18 kg
Kapasitet: Personer opptil 113 kg
Farge: Lyseblå eller rød.


Velkommen til en prøvetur! Du kan også låne kajakken en dag eller to om ønskelig. Da får du testet om dette er den rette kajakken for deg.

Vi vil at du skal bli fornøyd med kjøpet!


TRANSPORT:

Vi har levert mange kajakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte.

Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


GOD TUR!
Tilstand Ny

Generell info

Du kan ringe alle dager til oss i HETLY Fritid AS, ellers svarer vi på følgende
e-poster:

siv@kanobutikken.no
siv@pulkbutikken.no

Telefon 915 39 124

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 37177027
Sist endret 25. apr. 2015 12:38

Rapporter annonse