Bildegalleri
(1/5)
Takeda NAS - Japanske håndlagde kjøkkenkniver
Til salgs4 000 kr
Beskrivelse
Tre håndlagde kniver fra Takeda Hamono, Niimi, Japan, slipt og ferdigstilt av Shosui Takeda.
Knivene har en kjerne av aogami super karbonstål, denne typen stål er lett å vedlikeholde og utmerker seg i å opprettholde skarpheten.
De Kurouchi (Blacksmith's Finish) smidde ytre lagene er smidd hule og laget av rustfritt stål, skjærekanten slipes ut for hånd. Det ekstremt tynne bladet har liten motstand og kjernen i aogami super er Japans beste stål for kokkekniver.
Takedas kniver er alle laget uten maler, noe som betyr at hver eneste kniv er forskjellig. Ingen er like, og er veldig begrenset i antall.
Disse knivene er ikke for nybegynnere men for profesjonelle eller erfarne hobbykokker.
Deba NAS Medium, Super Aogami - Filteringskniv - Knivblad på 15 cm. HRC 62-63.
Fileteringskniv som utmerker seg i å utbeine ulike fisker.
Pris - 5000kr
Bunka NAS, Super Aogami - Grønnsakskniv - Knivblad på 17 cm. HRC 62-63.
En Bunka er en Santoku (en universalkniv) med en kiritsuke-spiss. Den fremhevede spissen er flott for delikat arbeid, samtidig som den deler samme allsidighet som Santoku. Det er en flott kniv som et tillegg til et eksisterende universalblad eller som en første universalkniv for enhver kokk.
Pris - 4500kr - SOLGT
KoBunka NAS, Super Aogami - Grønnsakskniv - Knivblad på 11 cm. HRC 62-63.
Mindre variant av Bunka.
Pris - 4000kr
Knivene har en kjerne av aogami super karbonstål, denne typen stål er lett å vedlikeholde og utmerker seg i å opprettholde skarpheten.
De Kurouchi (Blacksmith's Finish) smidde ytre lagene er smidd hule og laget av rustfritt stål, skjærekanten slipes ut for hånd. Det ekstremt tynne bladet har liten motstand og kjernen i aogami super er Japans beste stål for kokkekniver.
Takedas kniver er alle laget uten maler, noe som betyr at hver eneste kniv er forskjellig. Ingen er like, og er veldig begrenset i antall.
Disse knivene er ikke for nybegynnere men for profesjonelle eller erfarne hobbykokker.
Deba NAS Medium, Super Aogami - Filteringskniv - Knivblad på 15 cm. HRC 62-63.
Fileteringskniv som utmerker seg i å utbeine ulike fisker.
Pris - 5000kr
Bunka NAS, Super Aogami - Grønnsakskniv - Knivblad på 17 cm. HRC 62-63.
En Bunka er en Santoku (en universalkniv) med en kiritsuke-spiss. Den fremhevede spissen er flott for delikat arbeid, samtidig som den deler samme allsidighet som Santoku. Det er en flott kniv som et tillegg til et eksisterende universalblad eller som en første universalkniv for enhver kokk.
Pris - 4500kr - SOLGT
KoBunka NAS, Super Aogami - Grønnsakskniv - Knivblad på 11 cm. HRC 62-63.
Mindre variant av Bunka.
Pris - 4000kr
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
Varen kan hentes i vår butikk i Ole Deviks vei 20, 0666 Oslo, eller så sender vi med Bring på kjøpers regning. Varer på over 35kg kan ikke sendes og må hentes selv.
Kontakt oss via Finn. Svar sendes per epost.
Finn kontoen er ikke fulltidsbemannet, vi svarer så snart vi kan. Takk for tålmodigheten!
Varene vi har tilgjengelig er mottatt som donasjoner og ikke direkte fra forhandlere, så vi kan dessverre ikke gi garanti, selv om varen ligger uåpnet i originalemballasje. Om varen avviker fra det avtalte ved kjøp vil vi fortsatt gi full eller delvis retur.
Man - Fre 11 - 17
Lør 10 - 16
FRETEX - vi gir folk grunn til å tro på fremtiden!
Kontakt oss via Finn. Svar sendes per epost.
Finn kontoen er ikke fulltidsbemannet, vi svarer så snart vi kan. Takk for tålmodigheten!
Varene vi har tilgjengelig er mottatt som donasjoner og ikke direkte fra forhandlere, så vi kan dessverre ikke gi garanti, selv om varen ligger uåpnet i originalemballasje. Om varen avviker fra det avtalte ved kjøp vil vi fortsatt gi full eller delvis retur.
Man - Fre 11 - 17
Lør 10 - 16
FRETEX - vi gir folk grunn til å tro på fremtiden!
Beliggenhet
FINN-kode | 350781934 |
---|---|
Sist endret | 30.4.2024, 11:06 |