INAKTIV

BODY-SOLID Functional Trainer.

Til salgs
22 900 kr
Profesjonell,eksklusiv, kompakt og plassbesparende Crossover-maskin fra Body Solid.

* 180 graders dreibare uttrekk.
* 20 høyde-innstillinger og utskiftbare trekkhåndtak.
* Chinning Bar inkludert i prisen.
* 2 trekkhåndtak inkludert i prisen
* 2x73kg vektmagasin. Kan oppgraderes til 96kg.
* Kan kombineres med treningsbenk.

Du kan gjøre en mengde forskjellige øvelser.
Den kompakte konstruksjonen gjør at dette trekkapparatet er meget velegnet sammen med en treningsbenk.

Mål: 212cm høy, 190cm bred og 103cm dyp
Vekt: 250kg
Artnr: 3009G

Hvorfor vi på Mobech velger Body- Solid.
Å ha et trimrom av høy kvalitet som passer dine behov er utrolig viktig for å holde deg og treningen din fokusert mot dine mål. Body Solid sine produkter er konstruert for å kunne tilpasses din fysikk, din styrke, dine mål og ditt miljø.
Å ha treningsutstyr av høy kvalitet er spesielt viktig for å holde motivasjonen din oppe. Det er motivasjonen som former kroppen din optimalt slik du vil ha den, noe våre kunder er svært bevisste på. Bli kvitt overflødig underhudsfett og bytt det ut med muskelmasse. Dårlig form vil bli et fjernt minne ettersom utholdenheten din øker for hver repetisjon.
Fra plassbesparende hjemmegym/multigym som passer i hvilket som helst rom, til komplette trimrom som kan benyttes av flere brukere samtidig med amerikansk state of the art design. Body- Solid treningsutstyr er fullspekket med muligheter til en pris du har råd til. Body- Solid har den mest avanserte teknologien innen treningsmaskiner designet for å forbedre din livskvalitet og fungere perfekt i flere 10-år fremover.
Det er ikke kun pga dette vi på Mobech velger Body- Solid, men også fordi de har den råeste garantien innen bransjen, livstidsgaranti! Vi kan tilby denne garantien pga. den gjennomførte kvaliteten til Body- Solid, som for eksempel: samme type kulelager som brukes på anleggsmaskiner, bronseforinger, eleven gauge steel og pulverlakkerte rammer for å nevne noe.
Tilstand Ny

Generell info

Chr. Mobech Treningsspesialisten AS ble etablert i 1893 og drev da med produksjon av gymnastikkapparater. I dag selger vi alt du trenger til styrketrening, kroppsbygging, fitness, kondisjonstrening og kampsport, over 900 produkter totalt.

Vi leverer til privatpersoner, trimrom i bedrifter og treningssenter.

Vår filosofi er å levere varer av høy kvalitet til gode priser.

Hos oss finner du utstyr av høyeste kvalitet med tilbehør, litteratur, kosttilskudd med de beste råvarene, samt treningsklær, hansker, belter, drareimer med mer.

Du kan bestille på www.mobech.no eller tlf. 22981370
Varene kan også kjøpes i vår butikk i Nils Hansens Vei 7 på Bryn i Oslo.

Åpningstider: Se våre nettsider (Klikk på logoen vår)

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Nils Hansens Vei 7, 0667 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 34295508
Sist endret 16. sep. 2020 14:28

Rapporter annonse