Hobbyrøykeriet Normann

Til salgs
3 990 kr
PÅ LAGER NØTTERØY, VESTFOLD.
FRAKTFRITT LEVERT HELE LANDET.

Komplett Hobbyrøykeri inkl. røykutvikler kr 4.485,- inkl.mva/frakt.Juletilbud!

Komplett Hobbyrøykeri uten røykutvikler kr 3.990,- inkl. mva/frakt

Separat røykutvikler (produsert i Norge) kr 1.695,- ink. mva/frakt.

Hobbyrøykeriet Normann er en enkel og komplett løsning for deg som ønsker å røyke din egen mat. Les mer på www.matroyk.no

Nå er det enkelt å røyke kjøtt, fisk eller andre råvarer hjemme og på hytta. Mange hobbyrøykere bruker mye tid på å bygge røykhus, sette opp ovn og legge rør langs bakken for å lage sitt eget røykeri. Nå kan du kjøpe Hobbyrøykeriet Normann med tak som kan åpnes og en røykutvikler du legger i bunnen som lager kald røyk fra treklosser. Enklere blir det ikke.

Hobbyrøykeriet Normann passer perfekt i hagen eller på hytta. Røkeriet er laget for kaldrøyking og leveres med en norskprodusert, elektrisk røykutvikler på 30W som lager kald røyk av treklosser.

Ytre mål:
Høyde: 110 cm
Bredde 58 cm
Dybde: 58 cm
Største hengehøyde: 70 cm.

Røykeriet leveres komplett med monteringsbeskrivelse, 5 hengepinner, 5 hengekroker, nettingluke utvendig og nettingramme innvendig, glidelist for å låse posisjonen til taket og en veileder for røyking av mat.

Om du bestiller røykeriet komplett med røykutvikler får du også med en pakke røykeklosser av tre, slik at du kan starte røykingen umiddelbart.

Dersom du allerede har en røykutvikler du ønsker å bruke (røykutvikler, Bradley, Smokai eller lignende) bestiller du hobbyrøkeriet uten røykutvikler. Hobbyrøykeriet lar seg enkelt tilpasse til mange typer røyk-generatorer.

Røykrør er ikke nødvendig på Hobbyrøykeriet Normann. Røkutvikleren leverer røyk kontinuerlig etterhvert som treklossene (røykeklossene) ulmer ut. Røkutvikleren plasseres på en keramisk flis nederst i røkehuset. Røykeklossene av tre kan du bestille på matroyk.no eller lage selv.

Les mer om Hobbyrøykeriet Normann på vår hjemmeside www.matroyk.no. Her finner du også oppskrift på hvordan du går frem for å salte og røyke fisk og kjøtt, film og flere produktdetaljer.

Røyking av mat har lange tradisjoner i Norge, og mange ord og navn benyttes. Her er en ordliste som viser ordene som brukes av de fleste:

Røykehus, Hobbyrøyk, Hobbyrøyking, kaldrøyk, kaldrøyking, røyking av mat, matrøyk, røyking av fisk, røyking av kjøtt, Røk, Røking, Røkeri, Røkehus, Hobbyrøk, Hobbyrøking, Hobbyrøkeri, kaldrøk, kaldrøking, røking av mat, matrøk, kaldrøking, kaldrøk, røking av fisk, røking av kjøtt, Røking av pølser, røking av laks, Hobbyrøykeriet normann, normann røykeri, Røykovn, Røykeelement, Røkovn, Røkeelement, Røykeklosser, Røkeklosser, røykegenerator, røk generator.
Tilstand Ny

Generell info

Leveres med Posten over hele landet fra vår produsent på Nøtterøy, Vestfold.

Mere informasjon på vår hjemmeside: www.matroyk.no

9008 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 33908471
Sist endret 4. jan. 2020 12:25

Rapporter annonse