Video

Sun Dolphin Excursion 10" fiskekajakk (sit in)

Til salgs
5 950 kr
Kombinasjonen av å padle og i tillegg å fiske er en flott aktivitet både for liten og stor. Barna får en fin opplevelse med fiskestangen i en trygg og stabil fiskekajakk. Det unike med våre fiskekajakker er at det er mange fiskestangholdere i kajakkene. Kajakkmodellene er også egnet til jakt på fugl og annet småvilt som du finner langs kysten. Du kommer til alle plasser og ønsker du å ta gjedda i sivet er mulighetene gode.


SUN DOLPHIN EXCURSION 10"

Vi har stor etterspørsel etter fiskekajakker og vi har lang erfaring med Sun Dolphin Excursion 10" fiskekajakk fra KL Industries Inc. i det norske marked. Fiskekajakken er 2,9 meter og 76 cm bred som gjør at den er lettpadlet og veldig stabil når fisken biter på. Sittebrønnen er meget stor og har justerbart sete og fotstøtte. Settet og ryggstøtte er polstret for å økt sittekomfort. Fiskekajakken har oppbevaringsrom for fiskeutstyr, matpakke og drikke. Fiskestangholder er montert foran på sittebrønnen og 2 stk. fiskestangholderer er montert bak på begge sider. Foran sittebrønnen er det montert flaskeholder. Fiskekajakken passer både for voksne og barn. Det er montert gode bærehåndtak både foran og bak.

Sun Dolphin Excursion 10" fiskekajakk er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen.


TEKNISKE DATA:

Lengde: 2,9 meter
Bredde: 76 cm
Høyde : 33 cm
Vekt : 18 kg
Kapasitet: 114 kg
Størrelse i sitterommet: 95cm. x 48 cm.


TRANSPORT:

Vi har levert mange fiskekajakker i hele Norge og alltid funnet en rimelig transportmåte.

Vi håper du har fått den informasjon som du trenger for å velge www.kanobutikken.no som din neste leverandør. Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


GOD FISKETUR!
Tilstand Ny

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 33822729
Sist endret 26. mai 2019 11:25

Rapporter annonse