BK Hengeren PL 0725T varehenger med tipp.

Til salgs
12 200 kr
Hengeren for alle som vil ha en ubremset henger med lenger lasteplan. Følg linken under for å finne en forhandler nær deg for et godt tilbud.
http://www.bkhengeren.no/Forhandler

Varehenger med tipp.
Totalvekt: 750 kg.
Nyttelast: 570 kg.
Kassemål: 240x128x25
Hjul: 155R13 M+S

TILLEGSUTSTYR:* Meget rimelige nettingkarmer
* Forhøyningskarmer
* presenning til hengeren og til forhøyningskarmer og nettingkarmer ( Kapell)
* Verktøykasse
* Reservehjulsfeste
* Låsehanske
* Skrutipp
* Nesehjul
* Vognkortholder


RAMMER: Alle våre rammer er helsveist og varmgalvanisert. De er kraftig dimensjonert med tanke på tilhengerens totalvekt og nyttelast. Ettersom de er helsveist blir det færre skruer og skjøter, noe som reduserer muligheten for rustangrep og øker stabiliteten. Våre varehengere har solid V-drag noe som gjør at den har høy kjørekomfort og er meget stabil.

SURREFESTER: Våre modeller er utstyrt med kraftige innvendige, nedfelte, og utvendige surrefester. Dette for at du skal ha mulighet til å sikre lasten på en god og forskriftsmessig måte.

Skjermer: Alle vår hengere har stålskjermer og tåler vekten av en person, slik at det ikke skal være noen problemer med sikring og stropping.

KARMER: Alle våre karmer er forsterket slik at de tåler press mot karmene og hengslene er selvfølgelig sveiset.
Tilstand Ny

Generell info

BK Hengeren holder til i Fredrikstad og har et stort forhandlernett over hele Norge. Gå inn på www.bkhengeren.no og se på hele vårt utvalg og finn din nærmeste forhandler for et godt pristilbud. Finner du ingen forhandler i ditt distrikt så kontakt oss for hjelp og info.

Kortbølgen 1, 1630 Gamle Fredrikstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 33145594
Sist endret 16. sep. 2019 13:06

Rapporter annonse