Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Hobbyfisher E150 12V kraftblokk m/STOR alum.skive m/2 kilspor, teine, linehaler

Til salgs16 500 kr

Beskrivelse av varen

Kjøp kraftblokken hos den originale Kraftblokkforhandleren, som har drevet med dette siden 2006 og har både Deler & Tilbehør + 2 serviceverksted. Et på Karmøy og et på Vigra. Trykk på logo opp til høyre og se gjennom album og masse annen info. Du kommer da til: www.kraftblokk.no

Vi har også utviklet presshjul og avangler / taustyrer til disse blokkene Se: FINN-kode: 79098942

DETTE ER HOBBYFISKERENS DRØM:
HOBBYFISHER E150:
Prisen for den elektriske 12 V blokken (E150) med svart trommel m/lineskive på enden eller med aluminiumsskive m/2 kilspor, er kr 16 500. Den har 150 kg trekkraft, med regulerbar hastighet og kraft. Så vidt vi vet, er det e av de få elektriske på markedet som har dette. Den bruker fra 2-25A, alt etter belastning, og har nå 300 W børsteløs motor.
Dette er den blokken på markedet som bruker minst strøm i forhold til trekkraft. Tilsvarende blokker har 600-900 W motorer, og på 12V anlegg blir da forbruket 50-75A.

Det som da følger med i pakken er:
Valgfritt vinkel eller planfeste, garngaffel, og slange til garngaffel tindlene slik at ikke garnet trer seg nedpå. En 6 meter 6 mm2 løs kabel med kontakt og 40 A automatsikring følger også med. Denne har påmontert hunkontakt som strekkes fra batteri, og 1,25 m kabel med hankontakt som er påmontert blokken. Blokken kan også leveres med 7,5 m kabel, men jo lengre kabel, jo mer spenningstap.
Nyhet som vi nå har å tilby våre E150 kunder!


Vekt på opphaler 12-15 kg, alt etter hvilket utstyr man har på.

Bom som ekstrautstyr: Kort, lang eller kombibom. Nå med solid hengetrinse.
Hvis du ønsker teinebom som er ekstrautstyr, koster den kr 1900 til blokk m/alum.skive m/2 kilspor, og kr 2400 til blokk m/svart garntrommel. Du kan dra teiner med blokken slik den er, men fordelen med bommen,er at når en hiver en og en teine, kommer den så høyt opp i luften, at du kan svinge blokken inn med teinen hengendes i bommen. Den lange bommen løfter 75 cm over rekken og har max belastning 90 kg, pga kraft x arm, men det er jo nok på enkle teiner, i forhold til tyngden av hele lenker/setninger. Den korte bommen løfter 20 cm kortere enn den lange og løfter 55 cm over rekken, men den tåler 200 kg.

Husk at ved bruk av bom, mister du kraft. Naturlovene er slik at for hver trinse tauet går via så mister du kraft.

Tilbakemeldinger jeg har fått på blokken er gode. Har levert ut mange hundre blokker pr år siden 2006. Eldre folk har sagt at de skulle til å selge båtene sine, fordi de ikke hadde helse lenger til å dra inn bruket. Etter at de fikk blokken, er de på sjøen som aldri før.
Konklusjonene er at blokken bidrar til at folk får bedre livskvalitet. Der er ikke laget så gode tabletter, som å komme seg en tur på sjøen å få fiske :-)


Blokken veier bare 13-16 kg, alt etter hvilket utstyr som er påmontert, og løftes ut av festet sitt når den ikke er i bruk, derfor passer den på alle typer båter.
Du tror det ikke før du får se det, eller har prøvd den som en kunde sa :-)


Ta kontakt for mer informasjon.

3 typer fester å velge blant. Plan, vinkel og spesial. Se bildene og her:
https://kraftblokk.no/nettbutikk/8-festetyper/

Se min hjemmeside http://kraftblokk.no/

Se også video av blokk med ny trommel:
http://www.youtube.com/watch?v=l7YLYhINzoE

https://www.youtube.com/watch?v=5WOPHB4fpRA

Utstyret er likt på både bensindrevne og elektriske.

Film av aluminiumskive m/2 kilspor:
https://www.youtube.com/watch?v=Uq5X3a-MoPQ&feature=youtu.be


NORSK PATENT med 2 års garanti.Kan også brukes som transportabel vinsj i skogen eller bygningsindustrien. Blokken kan som nevnt lenger opp i teksten også leveres også med taunokk og Alum.skive m/2 kilspor. Mulighetene er mange.

Dette er en hobbyfiskers drøm.

Tilbakemeldingene er gode. Eldre folk har sagt at de skulle til å selge båtene sine, fordi de ikke hadde helse lenger til å dra inn bruket. Etter at de fikk blokken, er de på sjøen som aldri før.
Konklusjonene er at blokken bidrar til at folk får bedre livskvalitet. Der er ikke laget så gode tabletter, som å komme seg en tur på sjøen å få fiske :-)

Blokken løftes ut av festet når den ikke er i bruk, derfor passer den på alle typer båter.
Du tror det ikke før du får se det, eller har prøvd den som en kunde sa :-)

Ta kontakt for mer informasjon.

Nøkkelinfo

Tilstand
Ny

Generell info

Jeg sender med posten i hele landet og utlandet!

Jeg har etablert Garanti/Serviceverksted med delelager for mine kunder. Et på Karmøy og et hos vår avdeling på Møre (Idar på Vigra)

Ta kontakt om det skulle være noe. Ser frem til å høre fra deg!

Mvh
Harald

Beliggenhet

Kart med kartnål4250 Kopervik
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode30107598
Sist endret07. feb. 2022 19:36

Rapporter annonse

Logo