INAKTIV

Oppblåsbar kirke

Til salgs
450 000 kr
Vår oppblåsbare kirke er unik i Norden, i andre deler av Europa kan brudeparet allerede selv velge hvor de skal vies, på stranden, i hagen, treningsfeltet på Anfield. Når det ikke finnes en kirke der du ønsker å vies, så får du ta den med deg.

Hva heter barnet, tar du ..som ved din side står osv.

Med sin lufttette konstruksjon trenger den ikke konstant tilkobling til strøm. Du bare pumper den opp og setter i en propp. Mye enklere montering enn de ordinære teltene med stålkonstruksjoner du ellers finner i markedet.
Ideell til utendørs bryllup, barnedåp, konfirmasjon, gudstjeneste og andre typer arrangementer av religiøs karakter. Leveres med feste til lys i tak og oppblåsbare benker og annen innreding om ønskelig.

Kirken leveres i ønskede farger, design og størrelse.

Prisen gjelder Katedralen (14mLx6,5mBx13mH). (Egnet for 60-80 personer) er laget som en typisk middelalder kirke og har detaljer som spir, "utskjæringer" iconer, alter, murstein på veggene.
Den massive størrelsen katedralen gir god synlighet og er stor nok til vielser av normal norskt format.
Tilstand Ny

Generell info

LuftDesignFabrikken leverer oppblåsbare kirker, hoppeslott, fotballparker, hinderløyper, sklier, tuneller, sportsaktiviteter, telt, reklame artikler og andre oppblåsbare eventer.

Oppgitt pris gjelder gjelder Katedralen 14(m)L x6,5(m)B x 13(m)H

Eks mva. Fritt levert

2072 Dal

Annonseinformasjon

FINN-kode 29693216
Sist endret 4. jul. 2012 11:25

Rapporter annonse