Beartooth Kolbeforhøyere 2.0. Kjapp og enkel løsning for god kinnkontakt

Til salgs
349 kr
Beartooth sine kolbeforhøyere er en rask og enkel løsning på problematikken med dårlig kinnkontakt på spesielt rifler og kombinasjonsvåpen uten justerbar stokk.

Beartooth kolbeforhøyere har 5 medfølgende skumputer som kan bygge opp kolbekammen opp mot 25mm. Utenpå putene dras en tykk neopren sokk som holder alt meget godt fast slik at de ikke vrir seg. Best passform får man ved å klippe til skumputene litt før montering.

Jaktdepotet forhandler alle typer Beartooth produkter og lagerfører kolbehorhøyere og forlengere i de fleste farger.

Kolbeforhøyerne kan også leveres med patronholdere for de som ønsker det. Kolbeforhøyer med patronholder lagerføres til rifle, hagle og kombinasjonsvåpen i fargene svart, brun og kamuflasje.
Tilstand Ny

Generell info

Jaktdepotet er en av Norges største og mestselgende våpenforretninger. Vi selger pr idag ca 8% av alle våpene importert til Norge hvert år. Vår drift er basert på egenimport av varer, slik at vi alltid er meget konkurransedyktige på pris og med stort lager kan vi som regel levere på dagen annonserte varer.

Vi er norsk hoved -/del-importør for rifler fra Howa, Steyr Mannlicher,Kimber Zastava, Savage og Schultz & Larsen. Vi importerer og forhandler også rifler fra Blaser, Sauer, Ruger, Marlin, Browning, Røssler, CZ, Sabatti og Remington.

På haglesiden leverer vi fra egne agentur Fabarm, Bettinsoli Nexus(Skandinavisk importør), Churchill og Classic. Samtlige av våre haglemerker kommer med ulike stokker og eller muligheter for justering av skjefte slik at de skal passe alle brukere. Vi importerer/forhandler også hagler fra Beretta, Franchi, Browning, Caesar Guerini, Remington og Mossberg.

Håndvåpen er vi importør av Kimber, Springfield og skaffer vi også de fleste pistoler fra CZ, Glock, Tanfoglio.

Jaktdepotet har også en svært rikholdig kleskollesksjon produsert etter intensiv testing fra oss selv og en variert fokusgruppe. Veidemann bekledning er produsert av vår danske partner som også produserer større eller mindre deler av kolleksjonene til de fleste av Nord Europeiske merker i Jaktmarkedet. Om du er ute etter Jaktbekledning laget for aktive jegere med varierte behov og smarte løsninger skal du sjekke ut Veidemann kolleksjonen. Du vil også finne introdusjonsfilmer til store deler av kolleksjonen på youtube

Jaktdepotet har 2 avdelinger med til sammen 8 kompetente medarbeidere som alle er aktive skyttere og jegere.
Vår hovedavdeling ligger i Drammen og vi har en underavdeling på Fauske i Nordland som dekker store deler av Nord NorgeÅpningstider.
Drammen:
Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400
Tlf 32 88 22 70
E-Post: post@jaktdepotet.no

Fauske:
Man - Fre 1000-1700
Lørdag 1000-1400
Tlf 75 64 85 37
E-post: fauske@jaktdepotet.no

3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 29395918
Sist endret 3. jun. 2018 16:58

Rapporter annonse