INAKTIV

Howa 1500 Varmint Lightning pakke - Komplett med demper og kikkertsikte

Til salgs
9 995 kr
Kan vi gå så langt å kalle dette den ultimate revjaktpakke i sin prisklasse?
Howa 1500 Varmint i kaliber 223 & 22-250Remington. Syntetisk stokk og tykk varmint pipe. Nikko Stirling Diamond 3-12x56 med lys i stålmontasje.
Ferdig gjenget og levert med Sonic 45 lyddemper (evt Hardcore TMD-35)
Inkludert i pakken leverer vi en lang to-fot fra Shooters Ridge som egner seg for sittende skyting.
Dette våpenet har vist ekstremt god presisjon, spesielt med bruk av lette kuler som 40gr Nosler Ballistic Tip og 35gr Hornady V-Max m.v

Siktet har Tysk Nr 4 retikkel med opplyst prikk i senter. Siktet har 30mm mellomrør for maksimal lysgjennomgang. Nikko Diamond har livsstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil og har i flere år vært vårt mest solgte sikte - da det tilbyr svært gode egenskaper til en hyggelig pris. Pris sikte 2990,- Siktet leveres ferdig montert og grovinnstilt i Leupold eller Weaver Stålmontasjer

I tillegg leverer vi denne pakken med Sonic 45 lyddemper ferdig montert. Sonic lyddemperen er den demperen av samtlige på markedet som bygger minst på lengde og maksimalt innover løpet. Demperen er modulbasert slik at du som bruker lett kan forandre lengde, vekt og demping. For dere som er ekstra opptatt av demping kan ekstra moduler kjøpes løst for 125,-/ stk Ved montering av lyddemper kapper vi løpet til 47-50cm avhengig av kaliber slik at våpenet ikke blir lengre enn opprinnelig med lyddemperen montert. Lyddemperen koster kjøpt løst 1495,- + montering(1200,-)


Kjøpt løst 11745,-

Hør gjerne med oss om lokkutstyr til de fleste viltarter. Vi fører lokker og utstyr fra Nordik, Verminator, Primos, Cass Creek, MAD, Hunter's Specialities, Hubertus, Carlton's Calls, Critt'r Call, Brunst m.v ------>

Generell info

Jaktdepotet er en av Norges største og mestselgende våpenforretninger. Vi selger pr idag ca 8% av alle våpene importert til Norge hvert år. Vår drift er basert på egenimport av varer, slik at vi alltid er meget konkurransedyktige på pris og med stort lager kan vi som regel levere på dagen annonserte varer.

Vi er norsk hoved -/del-importør for rifler fra Howa, Steyr Mannlicher,Kimber Zastava, Savage og Schultz & Larsen. Vi importerer og forhandler også rifler fra Blaser, Sauer, Ruger, Marlin, Browning, Røssler, CZ, Sabatti og Remington.

På haglesiden leverer vi fra egne agentur Fabarm, Bettinsoli Nexus(Skandinavisk importør), Churchill og Classic. Samtlige av våre haglemerker kommer med ulike stokker og eller muligheter for justering av skjefte slik at de skal passe alle brukere. Vi importerer/forhandler også hagler fra Beretta, Franchi, Browning, Caesar Guerini, Remington og Mossberg.

Håndvåpen er vi importør av Kimber, Springfield og skaffer vi også de fleste pistoler fra CZ, Glock, Tanfoglio.

Jaktdepotet har også en svært rikholdig kleskollesksjon produsert etter intensiv testing fra oss selv og en variert fokusgruppe. Veidemann bekledning er produsert av vår danske partner som også produserer større eller mindre deler av kolleksjonene til de fleste av Nord Europeiske merker i Jaktmarkedet. Om du er ute etter Jaktbekledning laget for aktive jegere med varierte behov og smarte løsninger skal du sjekke ut Veidemann kolleksjonen. Du vil også finne introdusjonsfilmer til store deler av kolleksjonen på youtube

Jaktdepotet har 2 avdelinger med til sammen 8 kompetente medarbeidere som alle er aktive skyttere og jegere.
Vår hovedavdeling ligger i Drammen og vi har en underavdeling på Fauske i Nordland som dekker store deler av Nord NorgeÅpningstider.
Drammen:
Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400

Fauske:
Man - Fre 1000-1700
Lørdag 1000-1400

3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 28859827
Sist endret 31. mai 2012 10:01

Rapporter annonse