Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Witt WE786SQWK, Outlet Liten synlig skade.

Til salgs9 995 kr

Beskrivelse av varen

Nypris: 23995,-

Selges grunnet liten synlig skade (skadet glass på venstre side samt små riper, ikke noe som påvirker produktets funksjonalitet)

Denne induksjonstoppen fra Witt har seks kokesoner, boostere, og grillfunksjon for å hjelpe deg med å lage smakfulle retter. Den automatiske brofunksjonen sørger for at det er nok plass til grytene dine, mens automatisk gryteregistrering skrur på den sonen du ønsker å bruke. Induksjonstoppen er enkel å bruke takket være en Touch Slider på hver sone.

Induksjon
Induksjon er en moderne måte å lage mat på som bruker elektrisk induksjon i stedet for tradisjonelle varmeelementer. Det er kun bunnen av pannen som blir varm, mens selve induksjonstoppen holder seg avkjølt og trygg å ta på. Dette reduserer også varmetapet og gjør at induksjon er mer energieffektivt.

Kokesoner
Denne induksjonstoppen har seks kokesoner, så du kan tilberede flere retter om gangen. Hver sone har en dobbel booster, noe som gjør at matlagingen går enda fortere.

Automatisk brofunksjon
Dette apparatet kommer med en hendig brofunksjon som lar deg koble sammen to kokesoner og lage et større område for å få plass til større kokekar.

Booster-funksjon
Hver sone har sin egen doble booster som raskt varmer opp pannene og kasserollene dine, og kutter ned på matlagingstiden.

Automatisk gryteregistrering
Induksjonstoppen registrerer hvilken sone du ønsker å bruke og aktiverer den automatisk slik at du kan komme raskt i gang med matlagingen.

Grillfunksjon
Du kan tilberede nydelige grønnsaker, biffer og burgere med den praktiske grillfunksjonen.

Kjeler og stekepanner
Når du bruker en induksjonstopp er det viktig at kjelene og stekepannene dine har en bunn av ferromagnetisk metall som for eksempel rustfritt stål. Du kan enkelt sjekke om kjelen eller stekepannen er kompatibel ved å plassere en vanlig magnet i bunnen. Hvis den fester seg vil den kunne brukes på induksjon.

Inkludert i pakken:
- Bruksanvisning
- Tetningspakning
- Kabelmontert

Nøkkelinfo

Merke
Annet
Type
Induksjon
Tilstand
Brukt

Generell info

Vareutlevering: Elkjøp Sartor, Sartor Storsenter, Straume. | NO-5353 Straume

Om du ønsker varen tilsendt, tilkommer frakt.

Elkjøp Sartor: 10:00-21:00 (18:00) Produktene vi annonserer på Finn.no er lokale tilbud fra vår butikk på Sartor, og prisene gjelder ikke i andre Elkjøp-varehus. Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt eller om det har stått i utstilling. Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus eller med Vipps. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander. Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.

Beliggenhet

Kart med kartnål5353 Straume
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode286659232
Sist endret26. jan. 2023 15:29

Rapporter annonse

Logo

Elkjøp Sartor