Video

Bassengoverbygg sikkerhetssertifisert av NSF

Til salgs
48 000 kr
Priser fra kr 48.000 og alle modeller lagerføres.

Vi er Norges største leverandør av bassengoverbygg av flere gode grunner. Vi har agentur på markedets mest solide overbygg fra verdenskjente Albixon. Samtidig er vi uslåelig på pris og leveringstid da vi gjør enorme innkjøp og lagerfører alle modeller. Albixon er de eneste overbyggene på markedet som er sikkerhetssertifisert av NSF, som anses som den strengeste sertifiseringen. De er selvfølgelig også godkjent etter NFP 90309 som vi anser som et minimumskrav. Vi har god erfaring med disse og har solgt over 700 overbygg de siste 10 årene.


Viktig informasjon. Vær oppmerksom på følgende:

De fleste på markedet tilbyr lavere kvalitet med tykkelse 3mm klart glass SAN, i stedet for tykkelse 4mm klart glass Polykarbonat. Og 6mm SAN kanalplast, istedet for 8mm polykarbonat kanalplast. Tynnere glass har selvsagt en dårligere isolasjonseffekt (U-verdi) i tillegg til mindre styrke. Følgende er også minst like viktig å bemerke:

SAN knuses lettere ved et sammenstøt, eksempelvis dersom barn faller på bassengtaket eller belastning av snølast. Polykarbonat motstår og blir en livsforsikring for dine barn og kjæledyr. Dette kombinert med konstruksjonens solide alu profiler, air-skinner og buet fasong på Klasik utgavene, gjør at våre overbygg er de sterkeste på markedet som tåler mengder med snølast og kraftig vind opptil orkan styrke 35m/s.


Trykk på link for å se komplett utvalt av overbygg. Hovedlager i Sandefjord.
http://bassengutstyr.no/butikk/skyvbar-bassengoverbygg
Tilstand Ny

Generell info

Tel: 90099999 / 40403314
www.bassengutstyr.no
www.svømmebasseng.no

Norges største leverandør av private svømmebasseng og utstyr. "Erfaring siden 1998, gode omtaler og kundemasse på tilsammen 25.000 bassengkunder, gir stor trygghet."

Bassengutstyr AS er direkteimportør uten fordyrende mellomledd. Det gjør at vi kan tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet til markedets beste priser. Vi er stolte over å være Norges desidert største leverandør av private svømmebasseng og utstyr og vi har hele 22 års erfaring i bransjen og kan takke vårt dyktige team bestående av kvalifiserte og engasjerte mennesker.

skinmoveien 2, 3270 Larvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 27944596
Sist endret 9. okt. 2021 23:05

Rapporter annonse