JANUARSALG! Lyman Turbo Sonic Ultralyd vasker.

Til salgs
1 295 kr
Nyhet for hjemmeladere og hobby-smeder.

Endelig går det an å få kjøpt ultralydvaskere på 220V som ikke koster en arm, til bruk på våpendeler, hylser og f eks smykker.

Lyman Turbosonic har 2,5 l kapasitet og rommer opptil 900 9mm hylser og opptil 250 30-06 hylser. Resultatene må bare oppleveres da de er utrolig gode. 160 W varmeelement. 5 forhåndsinnstilte programmer for bruk.

Vi har fått inn igjen ett lite parti av disse og kan tilby dem for umiddelbar levering.

Sjekk konkurrentenes vare og ikke minst pris før du bestiller en Lyman Turbosonic - du blir garantert ikke skuffet!

Vi har alle typer tilsettningsvæske for badet på lager.
Tilstand Ny

Generell info

Jaktdepotet er en av Norges største og mestselgende våpenforretninger. Vi selger pr idag ca 8% av alle våpene importert til Norge hvert år. Vår drift er basert på egenimport av varer, slik at vi alltid er meget konkurransedyktige på pris og med stort lager kan vi som regel levere på dagen annonserte varer.

Vi er norsk hoved -/del-importør for rifler fra Howa, Steyr Mannlicher,Kimber Zastava, Savage og Schultz & Larsen. Vi importerer og forhandler også rifler fra Blaser, Sauer, Ruger, Marlin, Browning, Røssler, CZ, Sabatti og Remington.

På haglesiden leverer vi fra egne agentur Fabarm, Bettinsoli Nexus(Skandinavisk importør), Churchill og Classic. Samtlige av våre haglemerker kommer med ulike stokker og eller muligheter for justering av skjefte slik at de skal passe alle brukere. Vi importerer/forhandler også hagler fra Beretta, Franchi, Browning, Caesar Guerini, Remington og Mossberg.

Håndvåpen er vi importør av Kimber, Springfield og skaffer vi også de fleste pistoler fra CZ, Glock, Tanfoglio.

Jaktdepotet har også en svært rikholdig kleskollesksjon produsert etter intensiv testing fra oss selv og en variert fokusgruppe. Veidemann bekledning er produsert av vår danske partner som også produserer større eller mindre deler av kolleksjonene til de fleste av Nord Europeiske merker i Jaktmarkedet. Om du er ute etter Jaktbekledning laget for aktive jegere med varierte behov og smarte løsninger skal du sjekke ut Veidemann kolleksjonen. Du vil også finne introdusjonsfilmer til store deler av kolleksjonen på youtube

Jaktdepotet har 2 avdelinger med til sammen 8 kompetente medarbeidere som alle er aktive skyttere og jegere.
Vår hovedavdeling ligger i Drammen og vi har en underavdeling på Fauske i Nordland som dekker store deler av Nord NorgeÅpningstider.
Drammen:
Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400

Fauske:
Man - Fre 1000-1700
Lørdag 1000-1400

3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 27567954
Sist endret 22. jan. 2018 09:19

Rapporter annonse