BODY SOLID Pro multi treningsbenk.

4 990 kr
Kraftig, solid treningsbenk fra Body Solid, med seterygg som kan reguleres både opp og ned. Kan brukes både til hjemmetrening og i trimrom.
Utstyrt med benstøtte, for Sit-ups og nedoverliggende benkpress. Kan bygges ut med 3 forskjellige ekstrautstyr:Trekkapparat, Preacher Curl og bentrener.


*Tykk "DuraFirm" polstring på sete og ryggpute.
*Maks vektbelastning: 360kg.
*Flyttes enkelt ved hjelp av transporthjulene.
*Passer til alt av Smith maskiner, Power Racks og lignende.

Vekt: 44KG
Mål: 150cm lang, 59cm bred, 56cm høy
Artnr: 3050G

Tilgjengelig tilleggsutstyr: Bentrener (artnr 3049G) Curl Station (3055G) Nedtrekk (3048G)


Hvorfor vi på Mobech velger Body- Solid

Å ha et trimrom hjemme av høy kvalitet som er tilpasset dine behov er utrolig viktig for å være fokusert på treningen og dine mål. Body Solid har produkter konstruert for å kunne tilpasses din fysikk, din styrke, dine mål og ditt miljø.

Treningsutstyr av høy kvalitet er viktig for å holde motivasjonen din oppe. Det er motivasjonen som avgjør om du får formet kroppen din slik du vil ha den, noe mange av våre kunder er svært bevisste på. Bli kvitt overflødig underhudsfett og bytt det ut med muskelmasse. Dårlig form vil bli et fjernt minne etter som utholdenheten din øker.

Vi har alt fra plassbesparende hjemmegym/multigym som passer i hvilket som helst rom, til komplette trimrom som kan benyttes av flere brukere samtidig med en state of the art design. Body- Solid treningsutstyr er fullspekket med muligheter til en pris du har råd til. Body- Solid har den mest avanserte teknologien innen treningsmaskiner, designet for å forbedre din livskvalitet og vil fungere perfekt i flere 10-år fremover.

Det er ikke kun pga dette vi på Mobech velger Body- Solid, men også fordi de har den råeste garantien innen bransjen, livstidsgaranti! Vi kan tilby denne garantien pga. den gjennomførte kvaliteten til Body- Solid, med blant annet samme type kulelager som brukes på anleggsmaskiner, bronseforinger, eleven gauge steel og pulverlakkerte rammer for å nevne noe.
Tilstand Ny

Generell info

Chr. Mobech Treningsspesialisten AS ble etablert i 1893 og drev da med produksjon av gymnastikkapparater. I dag selger vi alt du trenger til styrketrening, kroppsbygging, fitness, kondisjonstrening og kampsport, over 900 produkter totalt.

Vi leverer til privatpersoner, trimrom i bedrifter og treningssenter.

Vår filosofi er å levere varer av høy kvalitet til gode priser.

Hos oss finner du utstyr av høyeste kvalitet med tilbehør, litteratur, kosttilskudd med de beste råvarene, samt treningsklær, hansker, belter, drareimer med mer.

Du kan bestille på www.mobech.no eller tlf. 22981370
Varene kan også kjøpes i vår butikk i Nils Hansens Vei 7 på Bryn i Oslo.

Åpningstider: Se våre nettsider (Klikk på logoen vår)

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Nils Hansens Vei 7, 0667 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 27469727
Sist endret 5. okt 2019 11:34

Rapporter annonse