vidaXL Oppblåsbar gymnastikkmatte(92693)

Til salgs
Beskrivelse
Leter du etter en stor og profesjonell matte til trening eller lek? Denne oppblåsbare treningsmatten er et smart valg. Air-track-treningsmatten, med enestående styrke og holdbarhet, er enkel å ta med og sette opp. Den kan også brukes i parker, skoler, idrettsklubber osv.
Laget av PVC med høy tetthet, er denne treningsmatten støtdempende, sklisikker og vanntett, noe som gjør den perfekt kvalifisert for å beskytte alle sportselskere. Denne treningsmatten er allsidig i bruk og kan brukes innendørs til gymnastikk, kickboksing, yoga, bryting osv. Og den er også egnet for utendørsaktiviteter som å flyte i svømmebassenget eller sjøen, spille på gressletter og så videre.
Leveransen inkluderer også en pumpe for enkel for pumping og tømming. Alle enheter er pakket i en PVC-pose, for enkel oppbevaring og transport.
Spesifikasjoner
Farger: grønn og grå
Materialer: PVC med høy tetthet, PVC-stoff
Mål: 800 x 100 x 20 cm (L x B x T)
Inkluderer en pumpe
EAN:8720286085547
SKU:92693
Brand:vidaXL
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

Nettbutikk, 0166 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 272847875
Sist endret 13. sep. 2022 05:39

Rapporter annonse