Video

Thule Shine DUO - fantastisk god barnevogn!

Til salgs
10 148 kr
Den kompakte bybarnevognen sørger for komfort for både barn og foreldre!
Nyt bylivet med Thule Shine - en kompakt, men likevel romslig bybarnevogn som lar deg og babyen din ha dagen sammen. Den justerbare benstøtten, godt ventilerte kalesjen og polstret sete, gir barnet ditt komfort, fra det er nyfødt til småbarn. For foreldre er denne lette og robuste vognen enkel å bruke selv på de travleste stedene.Allsidig komfort
- Enten du utforsker lokalmiljøet eller kjører offentlig transport, har babyen din det alltid komfortabelt. Firehjulsfjæringen betyr at selv en tur ned brosteinsbelagte bygater går jevnt og fint. Den fullt uttrekkbare kalesjen, seterygg som kan legges nesten helt ned og innebygd benstøtte holder babyen komfortabel og gjør det mulig for den å ta seg lur selv i den hektiske byen.

Lett og stabil
- Denne robuste barnevognen er lett å manøvrere på overfylte steder på grunn av den enkle og lette enhåndstrykkdesignet. De holdbare materialene sørger for stabilitet og sikkerhet for nyfødte eller småbarn.

Kompakt og fleksibel
- Denne barnevognen kan praktisk foldes med en hånd med et integrert håndtak som gjør den enkel å ta med. Den kompakte størrelsen sammenfoldet og at den kan stå av seg selv, gjør den praktisk å oppbevare hjemme.

En barnevogn for både nyfødte og småbarn
- Perfekt å bruke fra dag én, med mange alternativer skreddersydd for enhver livsstil. Utstyr favorittvognen med Thule Shine Bassinet, Thule Newborn Inlay, Thule Newborn Nest eller Thule Shine Infant Car Seat Adapter (Thule Shine Bassinet følger med i denne pakken). Alt tilbehøret fra fødselen av, gir en behagelig tur for babyen din.

Stor lastekurv
- Designet for stressfrie spaserturer på trange steder som T-banen eller den lokale butikken. Inkluderter også en sjenerøs oppbevaringskurv som er lett tilgjengelig og kan bære opptil 10 kg. Dette betyr at du kan laste vognen med piknikutstyr for et besøk i parken i sentrum, og fortsatt ha plass til noen dagligvarer du plukker opp på vei hjem.
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider i butikk:

Mandag: 10 - 15
Tirsdag: 10 - 15
Onsdag: 10 - 15
Torsdag: 10 - 19
Fredag: 10 - 16
Lørdag: 10- 15

Prost Stabels vei 8
2019 Skedsmokorset

Prost Stabels vei 8, 2019 Skedsmokorset

Annonseinformasjon

FINN-kode 271590721
Sist endret 3. sep. 2022 15:01

Rapporter annonse