Stort utvalg nyrensede sofaer

Til salgs
1 990 kr
Vi har et stort utvalg nyrensede sofaer klargjort for rask levering i vår nettbutikk.

Trykk på knappen "Kjøp i nettbutikk" for å se hele vårt utvalg.

Vi har sofaer i de fleste kategorier hvilket inkluderer sjeselongsofa, hjørnesofa, u-sofa, 2-seter, 3-seter, sovesofa, modulsofa, puff samt sofagruppe/salong.

Vi har stadig sofaer tilgjengelig fra følgende produsenter og butikker: Bolia, IKEA, Skeidar, Bohus, Møbelringen, Jysk, A-Møbler, Furninova, BoConcept, Habitat, Brunstad, Formfin, Ekornes, Slettvoll, Coffee, SITS, Hjellegjerde, Bellus, Hjort Knudsen, Skalma, Living, Fagerheim, Vilmers, Litsofa, Hødnebø, Scapa, Violante, Trademax samt Erik Jørgensen.

Du kan enkelt velge mellom vipps, delbetaling eller faktura via Klarna - enklere blir det ikke!

Produktbildet i annonsen er kun for å illustrere at vi har et stort utvalg sofaer og ikke nødvendigvis hva vi har tilgjengelig i butikken til enhver tid. Besøk gjerne vår nettbutikk for å se oppdatert utvalg.
Tilstand Brukt

Generell info

OBS! HENVENDELSER PÅ FINN.NO VIL BLI BESVART PÅ E-POST TILKNYTTET DIN FINN-KONTO. VENNLIGST SJEKK DIN E-POST FOR SVAR.
_________________________________________________________________

KONTAKT
Se utvalget vårt på secundo.no, eller send mail til post@secundo.no hvis du har noen spørsmål. Du kan også komme innom Biskop Jens Nilssøns gate 5, varemottak nr.2, for visning av varer. Våre åpningstider:
Mandag - Torsdag: 09.00 - 20.00
Fredag - 09.00 - 17.00
Lørdag - Stengt
Søndag - 12.00 - 18.00

PRIS OG MVA
Alle kjøp gjennomføres via secundo.no. Prisene i FINN-annonsen er oppgitt ink mva, se prisinformasjon pr. produkt for mer informasjon. Enkel betaling via vipps eller klarna, vi tilbyr også delbetaling på produktene våre. Betaling via faktura til bedrift.

UTVALG OG KVALITETSSIKRING
Vi har et bredt spekter av varer, og tilbyr alt av hvitevarer, alt til hjemmet og alt til kontor samt andre diverse varer. Alle varer blir vasket/renset og kvalitetssikret før det blir lagt ut for salg. Se secundo.no for fullstendig utvalg, eller ta kontakt dersom du er på utkikk etter andre varer til hjem eller kontor.

LEVERING
Kontormøbler er demontert for enkel frakt, og vi er behjelpelig med bæring ut i bilen. Lager på bakkeplan. Vi leverer i Oslo mot et tillegg på 299,- til gateplan, og 499,- for levering med innbæring. Levering utenfor Oslo etter avtale.

BESTILLING OG PÅGANG
På grunn av stor pågang på våre produkter er vi nødt til å ha "førstemann som bestiller" prinsippet. Det vil si at vi ikke kan reservere varer, da de når som helst kan bli kjøp via nettbutikken vår. Med andre ord, det gjelder å være rask. Vi håper på forståelse på dette.

_________________________________________________________________

SECUNDO AS

HVEM VI ER
Secundo er et norsk firma som lager gjenbruksteknologi. Vi gjør det kjapt, enkelt og trygt å kjøpe og selge brukt. Vi ekspanderer stadig og tilbyr nå alt til kontor, kjøkken, hjem og andre diverse varer. Ta kontakt for befaring dersom du skal flytte inn eller ut av hjem/lokaler.

VÅRE KUNDER
Kundene våre er alt fra privatpersoner til store konserner. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud basert på dine behov.

https://secundo.no/

Biskop Jens Nilssøns Gate 5C, 0659 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 271465043
Sist endret 21. sep. 2022 18:20

Rapporter annonse