Bildegalleri
Aksel Gjerstad - Vår kjære potet. Fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat (1996)
120 sider. Illustrert.
(1/47)
Kokebøker, klassikere og for spesielt interesserte del 2
Til salgs
Beskrivelse
Antikvariatet sender gjerne til kjøper.
Ta kontakt på post@toftesantikvariat.no eller send en melding via annonsen.
Prisene på bøkene står oppført i parentes bak hver bok i annonseteksten. Du kan enkelt søke i annonseteksten ved å bruke funksjonen CTRL + F. Da får du opp en liten boks som du kan skrive søkeordet i.
Aksel Gjerstad - Vår kjære potet. Fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat (1996)
120 sider. Illustrert. (250 kr)
Hanna Winsnes - Lærebog i de forskjellige grene af huusholdningen (1989)
Forord av Henry Notaker. Tegninger av Anne-Lise Knoff.
332 sider. (350 kr)
Ingrid Espelid Hovig - Ingrids utvalgte (1997)
God mat - Gode kaker - Godt brød.
240 sider. Rikt illustrert. (300 kr)
Henry Notaker - Appetittleksikon (1997)
Bok med vareomslag. 322 sider. Rikt illustrert. Som ny. (250 kr)
Johan Knap - Lærebok i skipshygiene for kokk- og stuertskolene (1963)
286 + 2 sider. Illustrert. Notater på forsatsblad. (275 kr)
Kokebok (For Haugesunds Komm. Husmorskule) (u.år)
114 + 7 sider. (250 kr)
Capbøkene. Smørbrødboka (1954
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Nye grønnsakretter (1955)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Kakeboka (1952)
500 gode oppskrifter på kaker av alle slag.
125 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (225 kr)
Capbøkene. Desserter fra mange land (1952)
Over 500 gode oppskrifter på gode, fristende desserter av alle slag.
127 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (225 kr)
Capbøkene. Småretter (U.år)
Morsom, god og lettlaget mat. 104 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Grønnsakretter. Gode lettlagede oppskrifter av alle slag (1951)
85 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 4. Snarmat til hverdag og fest (1956)
94 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr
Husmorens nye håndbøker nr. 3. Smørbrød og småretter (1956)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 2. God og billig hverdagsmat (1956)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 1. Alle slags kaker (1956)
93 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Cap-lett-bøkene (1957-1958)
Salater og kalde hovedretter, varme smørbrød, festmåltider, kaffebord, suppe som smaker godt, lite men godt.., lekre retter av dypfryst mat, mat i form, egg og eggretter.
60 sider i hver bok. Illustrert. Totalt 9 bøker. (500 kr)
100 saucer. Prøvede og samlede af Esther Steen-Møller (u.år)
46 sider. Dansk. (200 kr)
Sparekogebog af Emilie Johansen (1940)
47 sider. Dansk. (200 kr)
Supper af Karen Mørk (1936)
58 sider. Dansk. (200 kr)
Nidar. Premierte pariser oppskrifter (u.år)
Her er 55 av de premierte oppskrifter i Nidar`s store landskonkurranse om nye og gode retter som bygger på de kjente PARISER husholdsprodukter. 32 sider. (200 kr)
Capbøkene. God mat. Utsøkte oppskrifter (1951)
244 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom (250 kr)
Smørbrød som smaker (1955)
92 sider + billedplansjer i farger. (200 kr)
Capbøkene. Nytt på kakefatet (1954)
200 moderne oppskrifter på alle slags kaker. 88 sider + billedplansjer. (175 kr)
Mina Thiis - Saft og sylt! (1947)
Bok med noe slitt vareomslag. 140 sider. Rikt illustrert. 4. opplag. (250 kr)
Henriette Schønberg Erken - Liten kokebok (1943)
94. tusen. 383 sider. (350 kr)
Mine lekreste kaker. 294 nye og gamle kakeoppskrifter (1986)
188 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
177 sorter kaker (1986)
95 sider. (150 kr)
Husmorens kokebok (uten år)
Rettene er komponert av hustell-lærerinne Ruth Blegen og kjøkkensjefene, Nielsen og Wold ved Hotel Atlantic, Stavanger.65 sider. Rikt illustrert i farger. (250 kr)
Norsk Ukeblads store bok om smørbrød og smørbrødkaker (1985)
171 sider. Rikt illustrert. (275 kr)
Levende norske tradisjoner.
Harald Osa og Gudrun Ulltveit - Norsk mat gjennom tidene (1993)
Tradisjonsmat fra naturens spiskammer.
Bok med vareomslag. 128 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley - Fra naturens spiskammer (2016)
304 sider. Gjennomillustrert. Som ny. (350 kr)
Ola Einbu og Øystein Søbye - Smak av Romerike (2001)
En kulturhistorisk kokebok.
136 sider. Rikt illustrert. Hilsen fra Ola (Einbu) på forsatsblad. (250 kr)
Smørbrød. Snitter og kanapèer til hverdag og fest (1974)
104 sider. Rikt illustrert. (175 kr)
Freia bakepulver - Godt, drøit og billig (u.år)
48 sider + VIII billedplansjer. (350 kr)
Freia bakepulver - Drøit - Holdbart - Bedre end utenlansk (u.år)
48 sider. Illustrert. (350 kr)
Freia oppskriftsbok (u.år)
80 sider + billedplansjer i farger. (400 kr)
Alle Kvinners kaker. Ny utgave 1957-58
Red: Molla Wahl. 64 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Kogebog for folkeskolen og hjemmet af Dorothea Christensen (1891)
54 + 2 sider. Fotografisk opptrykk fra 1990. Meget pen. (150 kr)
Hvitløk! Historie, kultur & kuriosa, overtro, legekunst, dyrking, mat & fest (2001)
Bok med vareomslag. 160 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Åse Kongsvik & Kari Støfringsdal - Alle tiders fjordamat - til høgtider og merkedagar (2005)
287 sider. Rikt illustrert. Utgitt av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag. (400 kr)
Jarle Roheim Håkonsen & Jon Berg - Spania. En matsafari (2011)
Bok med vareomslag. 240 sider. Rikt illustrert. 2. opplag. Som ny. (350 kr)
Ardis Kaspersen - Lefser fra hele landet (2006)
63 sider. Illustrert. 2 utgave. (250 kr)
Ruth-Hege Holst - I Huldas kjøkken (2001)
Bok med vareomslag. 136 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Gyldendals store fiskekokebok. Walter Nichtawitz/Bengt Wilson - God mat fra sjøen (1984)
Bok med vareomslag. 222 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Julie Mark Poulsen - Borddækningsbog (1946)
2.forøgede udgave. 103 sider. Gjennomillustrert. Lettere slitasje på omslaget. (250 kr)
Anders Roede, Christen Roede, Roar Sandvik - Grill & BBQ-bibelen (2018)
248 sider. Rikt illustrert. Som ny. (350 kr)
Elisabeth E. Hemmingsson - Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst (2004)
Brød, kjeks og kaker. 152 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Aase de Neergaard født Krag-Juel-Vind-Frijs - Mine egne opskrifter (u.år)
Lille kogebog for gourmeter. 60 + 4 sider. (250 kr)
Den Kiellandske kogebog. 243 matoppskrifter fra de beste kjøkken i Stavanger på 1700-tallet. Redigert av Hans Eyvind Næss.
112 sider. Illustrert. (300 kr)
Ingeborg Eidsæther - Jeg koker og braser (1956)
48 sider. Illustrert. (150 kr)
Bjørn Amundsen - Jorda rundt på 80 fiskesupper (2003)
Bok med vareomslag. 128 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
George Kringelbach - Kringelbachs salte- og røgebog (1991)
148 sider. Illustrert. Heftet utg. (275 kr)
Melmaten vinteren 1941-42. Noen oppskrifter
24 sider. (200 kr)
Arvid Pickelner - Norsk helsekost. Med 400 oppskrifter på råkost kokte grønnsakretter supper og desserter m.m. (u.år)
285 sider + register + annonser. (200 kr)
Bondekvinna og vår gamle lefse- og flatbrød tradisjon (u.år)
360 sider. Rikt illustrert. (395 kr)
Thora Grahl-Nielsen - Syltetid og sukkerkort (1940)
64 sider. Litt smuss og fingermerker. (200 kr)
Lofthus Samvirkelag. Pizza (2018)
Bok med vareomslag. 162 sider. Gjennomillustrert. Boken er ny. (395 kr)
Frederik Christian Schübeler - Kjøkkenhaven dens brug og nytte i husholdningen. Et skrift for folket (1885)
Tredie oplag. 126 + 2 sider. Rikt illustrert. (650 kr)
Hroar Dege - Christopher Hammer. Norsk Kogebog 1793. (1994)
Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken.
304 sider. Illustrert. CD medfølger. (350 kr)
Wilhelmine Simonsen - 60 selskapsmiddager og lunsjer (1931)
176 sider + billedplansjer i farger. Heftet utg. (350 kr)
Brita Nesheim - Om bruk grønsaker og frugt i husholdningen (1914)
112 sider. Femte oplag. Kantslitasje på omslagsperm. Et par sider med fingermerker. (200 kr)
Irving Fisher og E. Lyman Fisk - Lev sundt. En veiledning i sund livsførsel efter moderne, hygieniske prinsipper (1931)
Med forord av Dr. Jon Alfred Mjøen. 120 sider + billedplansjer. (250 kr)x
Ina-Janine Johnsen - Eltefritt brød og himmelske kaker (2013)
201 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Thorkild Behrens - Elskovs mat og elskovs drikker (1972)
Bok med vareomslag. 190 sider. (275 kr)
Ta kontakt på post@toftesantikvariat.no eller send en melding via annonsen.
Prisene på bøkene står oppført i parentes bak hver bok i annonseteksten. Du kan enkelt søke i annonseteksten ved å bruke funksjonen CTRL + F. Da får du opp en liten boks som du kan skrive søkeordet i.
Aksel Gjerstad - Vår kjære potet. Fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat (1996)
120 sider. Illustrert. (250 kr)
Hanna Winsnes - Lærebog i de forskjellige grene af huusholdningen (1989)
Forord av Henry Notaker. Tegninger av Anne-Lise Knoff.
332 sider. (350 kr)
Ingrid Espelid Hovig - Ingrids utvalgte (1997)
God mat - Gode kaker - Godt brød.
240 sider. Rikt illustrert. (300 kr)
Henry Notaker - Appetittleksikon (1997)
Bok med vareomslag. 322 sider. Rikt illustrert. Som ny. (250 kr)
Johan Knap - Lærebok i skipshygiene for kokk- og stuertskolene (1963)
286 + 2 sider. Illustrert. Notater på forsatsblad. (275 kr)
Kokebok (For Haugesunds Komm. Husmorskule) (u.år)
114 + 7 sider. (250 kr)
Capbøkene. Smørbrødboka (1954
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Nye grønnsakretter (1955)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Kakeboka (1952)
500 gode oppskrifter på kaker av alle slag.
125 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (225 kr)
Capbøkene. Desserter fra mange land (1952)
Over 500 gode oppskrifter på gode, fristende desserter av alle slag.
127 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (225 kr)
Capbøkene. Småretter (U.år)
Morsom, god og lettlaget mat. 104 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Capbøkene. Grønnsakretter. Gode lettlagede oppskrifter av alle slag (1951)
85 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom. (175 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 4. Snarmat til hverdag og fest (1956)
94 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr
Husmorens nye håndbøker nr. 3. Smørbrød og småretter (1956)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 2. God og billig hverdagsmat (1956)
96 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Husmorens nye håndbøker nr. 1. Alle slags kaker (1956)
93 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert. (200 kr)
Cap-lett-bøkene (1957-1958)
Salater og kalde hovedretter, varme smørbrød, festmåltider, kaffebord, suppe som smaker godt, lite men godt.., lekre retter av dypfryst mat, mat i form, egg og eggretter.
60 sider i hver bok. Illustrert. Totalt 9 bøker. (500 kr)
100 saucer. Prøvede og samlede af Esther Steen-Møller (u.år)
46 sider. Dansk. (200 kr)
Sparekogebog af Emilie Johansen (1940)
47 sider. Dansk. (200 kr)
Supper af Karen Mørk (1936)
58 sider. Dansk. (200 kr)
Nidar. Premierte pariser oppskrifter (u.år)
Her er 55 av de premierte oppskrifter i Nidar`s store landskonkurranse om nye og gode retter som bygger på de kjente PARISER husholdsprodukter. 32 sider. (200 kr)
Capbøkene. God mat. Utsøkte oppskrifter (1951)
244 sider + billedplansjer i farger. Rikt illustrert utenom (250 kr)
Smørbrød som smaker (1955)
92 sider + billedplansjer i farger. (200 kr)
Capbøkene. Nytt på kakefatet (1954)
200 moderne oppskrifter på alle slags kaker. 88 sider + billedplansjer. (175 kr)
Mina Thiis - Saft og sylt! (1947)
Bok med noe slitt vareomslag. 140 sider. Rikt illustrert. 4. opplag. (250 kr)
Henriette Schønberg Erken - Liten kokebok (1943)
94. tusen. 383 sider. (350 kr)
Mine lekreste kaker. 294 nye og gamle kakeoppskrifter (1986)
188 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
177 sorter kaker (1986)
95 sider. (150 kr)
Husmorens kokebok (uten år)
Rettene er komponert av hustell-lærerinne Ruth Blegen og kjøkkensjefene, Nielsen og Wold ved Hotel Atlantic, Stavanger.65 sider. Rikt illustrert i farger. (250 kr)
Norsk Ukeblads store bok om smørbrød og smørbrødkaker (1985)
171 sider. Rikt illustrert. (275 kr)
Levende norske tradisjoner.
Harald Osa og Gudrun Ulltveit - Norsk mat gjennom tidene (1993)
Tradisjonsmat fra naturens spiskammer.
Bok med vareomslag. 128 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley - Fra naturens spiskammer (2016)
304 sider. Gjennomillustrert. Som ny. (350 kr)
Ola Einbu og Øystein Søbye - Smak av Romerike (2001)
En kulturhistorisk kokebok.
136 sider. Rikt illustrert. Hilsen fra Ola (Einbu) på forsatsblad. (250 kr)
Smørbrød. Snitter og kanapèer til hverdag og fest (1974)
104 sider. Rikt illustrert. (175 kr)
Freia bakepulver - Godt, drøit og billig (u.år)
48 sider + VIII billedplansjer. (350 kr)
Freia bakepulver - Drøit - Holdbart - Bedre end utenlansk (u.år)
48 sider. Illustrert. (350 kr)
Freia oppskriftsbok (u.år)
80 sider + billedplansjer i farger. (400 kr)
Alle Kvinners kaker. Ny utgave 1957-58
Red: Molla Wahl. 64 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Kogebog for folkeskolen og hjemmet af Dorothea Christensen (1891)
54 + 2 sider. Fotografisk opptrykk fra 1990. Meget pen. (150 kr)
Hvitløk! Historie, kultur & kuriosa, overtro, legekunst, dyrking, mat & fest (2001)
Bok med vareomslag. 160 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Åse Kongsvik & Kari Støfringsdal - Alle tiders fjordamat - til høgtider og merkedagar (2005)
287 sider. Rikt illustrert. Utgitt av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag. (400 kr)
Jarle Roheim Håkonsen & Jon Berg - Spania. En matsafari (2011)
Bok med vareomslag. 240 sider. Rikt illustrert. 2. opplag. Som ny. (350 kr)
Ardis Kaspersen - Lefser fra hele landet (2006)
63 sider. Illustrert. 2 utgave. (250 kr)
Ruth-Hege Holst - I Huldas kjøkken (2001)
Bok med vareomslag. 136 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Gyldendals store fiskekokebok. Walter Nichtawitz/Bengt Wilson - God mat fra sjøen (1984)
Bok med vareomslag. 222 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Julie Mark Poulsen - Borddækningsbog (1946)
2.forøgede udgave. 103 sider. Gjennomillustrert. Lettere slitasje på omslaget. (250 kr)
Anders Roede, Christen Roede, Roar Sandvik - Grill & BBQ-bibelen (2018)
248 sider. Rikt illustrert. Som ny. (350 kr)
Elisabeth E. Hemmingsson - Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst (2004)
Brød, kjeks og kaker. 152 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Aase de Neergaard født Krag-Juel-Vind-Frijs - Mine egne opskrifter (u.år)
Lille kogebog for gourmeter. 60 + 4 sider. (250 kr)
Den Kiellandske kogebog. 243 matoppskrifter fra de beste kjøkken i Stavanger på 1700-tallet. Redigert av Hans Eyvind Næss.
112 sider. Illustrert. (300 kr)
Ingeborg Eidsæther - Jeg koker og braser (1956)
48 sider. Illustrert. (150 kr)
Bjørn Amundsen - Jorda rundt på 80 fiskesupper (2003)
Bok med vareomslag. 128 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
George Kringelbach - Kringelbachs salte- og røgebog (1991)
148 sider. Illustrert. Heftet utg. (275 kr)
Melmaten vinteren 1941-42. Noen oppskrifter
24 sider. (200 kr)
Arvid Pickelner - Norsk helsekost. Med 400 oppskrifter på råkost kokte grønnsakretter supper og desserter m.m. (u.år)
285 sider + register + annonser. (200 kr)
Bondekvinna og vår gamle lefse- og flatbrød tradisjon (u.år)
360 sider. Rikt illustrert. (395 kr)
Thora Grahl-Nielsen - Syltetid og sukkerkort (1940)
64 sider. Litt smuss og fingermerker. (200 kr)
Lofthus Samvirkelag. Pizza (2018)
Bok med vareomslag. 162 sider. Gjennomillustrert. Boken er ny. (395 kr)
Frederik Christian Schübeler - Kjøkkenhaven dens brug og nytte i husholdningen. Et skrift for folket (1885)
Tredie oplag. 126 + 2 sider. Rikt illustrert. (650 kr)
Hroar Dege - Christopher Hammer. Norsk Kogebog 1793. (1994)
Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken.
304 sider. Illustrert. CD medfølger. (350 kr)
Wilhelmine Simonsen - 60 selskapsmiddager og lunsjer (1931)
176 sider + billedplansjer i farger. Heftet utg. (350 kr)
Brita Nesheim - Om bruk grønsaker og frugt i husholdningen (1914)
112 sider. Femte oplag. Kantslitasje på omslagsperm. Et par sider med fingermerker. (200 kr)
Irving Fisher og E. Lyman Fisk - Lev sundt. En veiledning i sund livsførsel efter moderne, hygieniske prinsipper (1931)
Med forord av Dr. Jon Alfred Mjøen. 120 sider + billedplansjer. (250 kr)x
Ina-Janine Johnsen - Eltefritt brød og himmelske kaker (2013)
201 sider. Rikt illustrert. (200 kr)
Thorkild Behrens - Elskovs mat og elskovs drikker (1972)
Bok med vareomslag. 190 sider. (275 kr)
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Brukt
Generell info
Antikvariatet sender gjerne til kjøper. Ta kontakt på post@toftesantikvariat.no eller send en melding via annonsen. Prisene på bøkene står oppført i parentes bak hver bok i annonseteksten. Er det en bok som er solgt som du ønsker å kjøpe, så send en mail, så setter antikvariat deg opp på ønskeliste.
Beliggenhet
Eff.rente 11,00 %. 120 000 o/5 år. Kostnad: 34 341 kr. Totalt 154 341 kr.
FINN-kode | 269187324 |
---|---|
Sist endret | 23.4.2024, 06:39 |