Beste systemrifla? Mannlicher Luxus

Til salgs
19 990 kr
Etter 3 år har vi endelig fått gjennomslag for en lavere pris på det som vi mener kanskje er det beste valget av samtlige systemvåpen.Så i samarbeid med Steyr Mannlicher kan vi tilby Mannlicher Luxus til KUN 19 990,-

Med en Mannlicher Luxus kan du skifte løp uten treffpunktsendring i løpet av ca 30 sekunder. Løpene leveres i 14 forskjellige kalibere og 5 ulike utførelser. Du kan velge mellom lette 50cm flutede løp til tunge 65cm magnum løp.

På Mannlicher Luxus er montasjen integrert i løpet. Du kan velge mellom Picatinny base eller original Steyr Mannlicher svingmontasje. Montasje basen er inkludert i prisen i motsetning til konkurrentene. Om du vil bygge det en komplett garderobe med ulike kikkertsikter på mange våpen anbefaler vi deg Picatinny systemet. Da kan du skifte sikter mellom alle våpen også mellom ulike fabrikat uten treffpunktsendringer.

Låskassen leveres i Aluminium eller stål. Våpenet i Aluminium veier kun 3,0 kg med 60cm løp og er nede i lettvektsklassen (2,65kg) med kort flutet løp. Løp er relativt rimelig med en pris fra 5600,-

Sluttstykket låser i løpet med utskiftbare bolthoder. Du benytter samme låskasse til alle kalibere og kan skifte fra 243- 375 H&H i samme våpenet. Sluttstykket kan leveres med vanlig rett bolt med kule eller smørspade.

Mannlicher Luxus er den patenterte SBS(Safe Bolt System) der en avbrutt gjenge holder igjen tennstempelet uansett belastning. Opereres som en vanlig 3 punkts sikring der du kan tømme våpenet med sikret mekanisme men er lett å oppere sammenlignet med konkurrentenes tunge oppspenner mekanismer.

Vanlig løst magasin med plass til 3 patroner. 5 skudds magasin som tilvalg.

Avtrekket er selvfølgelig fullt justerbart. Du kan velge mellom direkte avtrekk eller direkte avtrekk med snellert også dette uten tillegg i pris.

Til glede for alle venstrehendte skyttere er det ikke noe pristillegg for å få denne i links!

Er du ute etter an tradisjonell rifle med et skikkelig justerbart avtrekk, normalt løst magasin, vanlig sikring som er 100% sikker og løpsbytte muligheter der løpsskiftet kan gjøres uten treffpunktsendinger finnes det kun ett alternativ - Mannlicher Luxus.

For ytterligere informasjon ta kontakt med oss eller få mer informasjon på http://www.steyr-mannlicher.com/en/hunting-weapons/luxus/
Tilstand Ny

Generell info

Jaktdepotet er en av Norges største og mestselgende våpenforretninger. Vi selger pr idag ca 8% av alle våpene importert til Norge hvert år. Vår drift er basert på egenimport av varer, slik at vi alltid er meget konkurransedyktige på pris og med stort lager kan vi som regel levere på dagen annonserte varer.

Vi er norsk hoved -/del-importør for rifler fra Howa, Steyr Mannlicher,Kimber Zastava, Savage og Schultz & Larsen. Vi importerer og forhandler også rifler fra Blaser, Sauer, Ruger, Marlin, Browning, Røssler, CZ, Sabatti og Remington.

På haglesiden leverer vi fra egne agentur Fabarm, Bettinsoli Nexus(Skandinavisk importør), Churchill og Classic. Samtlige av våre haglemerker kommer med ulike stokker og eller muligheter for justering av skjefte slik at de skal passe alle brukere. Vi importerer/forhandler også hagler fra Beretta, Franchi, Browning, Caesar Guerini, Remington og Mossberg.

Håndvåpen er vi importør av Kimber, Springfield og skaffer vi også de fleste pistoler fra CZ, Glock, Tanfoglio.

Jaktdepotet har også en svært rikholdig kleskollesksjon produsert etter intensiv testing fra oss selv og en variert fokusgruppe. Veidemann bekledning er produsert av vår danske partner som også produserer større eller mindre deler av kolleksjonene til de fleste av Nord Europeiske merker i Jaktmarkedet. Om du er ute etter Jaktbekledning laget for aktive jegere med varierte behov og smarte løsninger skal du sjekke ut Veidemann kolleksjonen. Du vil også finne introdusjonsfilmer til store deler av kolleksjonen på youtube

Jaktdepotet har 2 avdelinger med til sammen 8 kompetente medarbeidere som alle er aktive skyttere og jegere.
Vår hovedavdeling ligger i Drammen og vi har en underavdeling på Fauske i Nordland som dekker store deler av Nord NorgeÅpningstider.
Drammen:
Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400

Fauske:
Man - Fre 1000-1700
Lørdag 1000-1400

3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 26883386
Sist endret 18. apr. 2012 16:26

Rapporter annonse