Video

GULVASKEMASKIN BESTSELGER/ KAMPANJEPRIS!

Til salgs
56 250 kr
IPC Foma sin nye CT51 serie er designet for total kontroll av rengjøringen din. CT51 er meget stillegående, med kun 54dB i eco modus, dette gjør maskinen meget godt egnet til f.eks skoler, sykehus, sykehjem m.fl. samtidig er maskinen solid bygget slik at i industrien er også dette et sted maskinen hører hjemme.

Med gode ergonomiske løsninger og enkel betjening, gjør dette CT51 til en meget god maskin å benytte. Alle daglige servicepunkter er i gult materiale. Med et stor lokk på skittenvannstanken og et innvendig design som gjør rengjøring av tanken meget enkel.

CT51 BT55 har utskiftbart børstehode, dette letter blant annet når det skal være service på børstehodet.
Tilstand Ny

Generell info

Fritt levert. Prisen er inkl. Mva.

45 000,- eks. Mva

Proffe Produkter Vestland er en importør og forhandler av mange gode og kjente merkevarer til renholds og vedlikeholds bransjene, private og offentlige bedrifter, samt helseforetak. Som en liten og lokal aktør har vi fokus på service, kvalitet og tilgjengelighet.
Vi har derfor i tillegg til nettbutikk, laget den røffeste engros butikken i Norge i Kanalveien 60. Butikken er full i Proffe Produkter og vi vil yte deg den beste service med god faglig kompetanse! Og best av alt: Vi er Åpen fra kl 07-16 alle hverdager!
En kan her handle det man trenger, eller en kan bestille via nettbutikken og enten få varene levert, eller hente selv i butikken.

Kanalveien 60, 5068 Bergen

Annonseinformasjon

FINN-kode 268695547
Sist endret 3. nov. 2022 14:04

Rapporter annonse