Alt av Revolution kosmetikk selges med 80% rabatt og lavere

Til salgs
Vi selger nå ut siste rest av Revolution kosmetikk beholdningen vår. Alt skal selges ut med minimum 80% avslag. Vi pakker ut flere produkter daglig. Alt er tilgjengelig i butikken vår i Strandvegen 3C, 2005 Rælingen. (ca. 700m fra Ræling tunnelen, mot sjøbåthavnen), bildende er fra butikkhyllen slik som den ser ut nå.

Butikken i Strandvegen er også fylt med klær, sko og mye annet. Alt stammer fra ulike konkursbo og varepartiet som vi har kjøpt opp. Alt med minimum 50% - 90% rabatt.

Makeup Revolution

MakeUp Revolution ble lansert i London våren 2014 med et ønske om å tilby revolusjonerende sminkeprodukter av høy kvalitet. Billig sminke har aldri vært bedre! MakeUp Revolution skiller seg ut med sminke som passer absolutt alle hudtoner. Fra mørk til lys, gul til rosa – hver eneste hudtone skal finne seg selv i MakeUp Revolutions sortiment.

Alle kan oppnå en flawless look med MakeUp Revolutions rimelige priser. MakeUp Revolution ønsker at alle skal ha råd til det nyeste innen makeup. Fokuset på billig sminke går ikke utover kvaliteten, da produktene er laget av gode ingredienser. Vi har et bredt utvalg, her er det også fullt mulig å finne den perfekte venninnegave!

Treat yourself! Prøv den komplette kontur- og highlighting-paletten Professional Contour Palette – et countor kit som inneholder åtte nyanser av kompaktpudder. Et annet must have er Ultra Cream Contour Palette, perfekt for deg som foretrekker krem i stedet for pudder.
Tilstand Ny

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden En butikk på Rælingen (like utenfor Lillestrøm), hvor vi selger alt som vi får inn fra ulike konkursbo. Innholdet endrer seg etter hva vi kjøper opp, nå er det mye kosmetikk, interiør, garn, dameklær og sikkerhetsproduktet i butikken. Vi fyller på med nye varer, følg oss på Facebook for å få et lite innblikk i hva vi selger.

Åpningstider
man-fre: 12-18

Strandvegen 3c, 2005 Rælingen

Annonseinformasjon

FINN-kode 264858318
Sist endret 9. jul. 2022 18:10

Rapporter annonse