Super snøfreser og ATV garasje i PVC!

Til salgs
5 990 kr
Dette er en super forsterket utgave av vår populære ATV, Gressklipper, snøfreser og "kjekt å ha garasje". Kan også brukes som smartlager for diverse utstyr.
JIT 250 HD PVC er (L x W x H): 2.99x2.5x2.3m . Vekt er ca 98 kg fordelt på to stroppede esker.
Den er bygget av 32 mm galvaniserte stålrør med klikk klikk system. Samme som på våre større modeller. Solid vindfast feste system med jekkestrammere og sveiset lomme for innfesting av rør i hovedpressenningen.

Solid konstruksjon med ventilasjons luke i endeveggene.
Det er kun 1 meters avstand mellom rørseksjonenen, noe som gjør denne hallen til en solid snøsterk konstruksjon. Dette er viktig for at den skal tåle snø! Sjekk avstandsmålene til konkurrerende haller.

Mannen på taket veier snart 100 kg?..

Dette produktet kan bestilles ved å sende en e-post til oss på post@vikre.no eller ved å bruke bestillings skjema på www.vikre.no.
Vi har denne modellen med rammeverk i 22 mm. rør til en lavere pris, men med pvc duk.

Alle våre ulike modeller er presentert der.
Tilstand Ny

Generell info

Vikre Handel AS ble etablert i år 2000. Vi importerer direkte uten mellomledd. Vi lagerfører det meste av vårt utvalg i Porsgrunn. For bestilling kan du gjerne benytte vårt bestillingsskjema på nettsiden www.vikre.no. Vi har lagt ut mye informasjon og bilder av hallene på denne siden.
Vi har lager og utsalg rett ved nye E18, litt sør for Porsgrunn. Adrssen er Lundekroken 21, som ligger rett ved den gamle E18 trasen noen hundre meter nord for Heistad sentrum. Vi kan levere ut varer på kveldstid og i helger, men etter avtale. Ring oss for en avtale på tlf. 90 11 63 11/ 35 55 40 06.
Vi har kortautomat som tar det meste av kort. På telefonen treffer du som oftes Kjell Østlid eller Thorleif Vikre.
Hallene passer som Garasje, verksted, båt, opplag, bil, bildeler, lager, kaldlager, oppbevaring, bod, stålhall, stålbygg, rubbhall, wiik, verktøy, lastebil, traktor, snøskuter, atv garasje.
De fleste av våre plasthaller er tunge og det kan være en fordel å ta med tilhenger. Har du ikke tilhenger så kan du kjøpe dette av oss også. Vi driver også Norsk Tilhenger Senter avd. Telemark på samme adresse. Vi ca 40 tilhengere på vår tomt og registrer den mens du venter. Se www.nts-telemark.no for vårt utvalg av Tredal og Tiki tilhengere.

Lundekroken 21, 3940 Porsgrunn

Annonseinformasjon

FINN-kode 25638810
Sist endret 30. mar. 2020 16:05

Rapporter annonse