Video

Ozongenerator - luktfjerner

Til salgs
3 990 kr
Airmaster BL100

Vårt minste aggregat for luktfjerning i biler, båter, og mindre rom. Brukes av bilpleiefirma osv.
Fjern røykelukt, drivstofflukt, mugglukt, lukt i jaktklær, lukt fra dyr osv. - uten bruk av kjemikalier.

Ozonproduksjon max 100 mg/t. 12 volt og 220 volt. Utførelse i lakkert rustfritt stål.

Airmaster ozongeneratorer er utviklet og produsert i Sverige. Fortrinn er god kvalitet til riktig pris, samt at du kan være trygg på god service i mange år etter at du har kjøpt et apparat. Clima Norge AS har agenturer i Norge på utvalgte kvalitetsprodukter innen avfuktning og luktfjerning. Vi er en trippel A bedrift med røtter tilbake til år 2000.

En ozongenerator produserer ozon (O³) og lages for å gi en effektiv og sikker behandling av lukt og mikroorganismer uten bruk av kjemikalier. Ozon er en reaktiv gass, og produseres ved elektrisk utladning. Ozonet virker gjennom å oksidere organiske stoffer og røyk, og fjerner på en effektiv måte bort uønskede luktemner samt bakterier og virus. I de aller fleste tilfellene blir sluttproduktene bare kulldioksid og vann. Ozon må produseres på stedet da ozon brytes raskt ned. Les mer på www.bilkontroll.no eller www.clima-norge.no.
Tilstand Ny

Generell info

Velg mellom kortbetaling eller faktura. Postens leveringstid er normalt 1-3 dager, maksimalt 5 dager. Vi distribuerer i hele Norge til private, bedrifter og forhandlere. Fraktkostnad fremkommer i nettbutikken.

Kleppvegen 102, 4051 Sola

Annonseinformasjon

FINN-kode 24243944
Sist endret 1. apr. 2020 07:49

Rapporter annonse