DOXA SUB 600T Aquamarine Stainless Steel

Til salgs
16 290 kr
Denne 3-hånds dykkerklokken forblir tro mot estetikken som gjorde SUB 600T berømt på 80-tallet. På den annen side, har klokken robustheten og alle funksjonene man forventer av en moderne dykkerklokke.

Takket være den spesielle formen på urkassen, ville man aldri gjettet at dette faktisk er den minste diameteren i DOXA-familien – på tross av at urkassen er kun 40 mm. Urkassen som er laget av 316L stål og toppet med safirglass er trykkbestandig ned til 60 bar (600 meter). Dette gir en god margin når det gjelder å utforske dypet, selv for den mest ambisiøse dykkeren.

Kronen er fremdeles plassert klokka 4, og klokken kommer med den patenterte, enveis roterende bezelen, slik at du kan beregne en sikker oppstigning uten dekompresjonsstopp. Bezelen har dobbel indikasjon på dykketid (minutter) og dybde (fot), og kan bestilles enten med sandblåst stål eller med svart keramisk innsats.

Alle elementer som gir relevant informasjon til dykkere, er fremhevet med et Super LumiNova® selvlysende belegg, inkludert de karakteristiske haitann -markørene klokken 3, 6, 9 og 12, for optimal lesbarhet under dårlige lysforhold.

Denne kolleksjonen er tilgjengelig med en ton-i-ton gummistropp for å matche urskivens farge eller med det nye 316L lenken i rustfritt stål som gir DOXA-kolleksjonen et moderne vintage preg.

Remmen som er laget i FKM-gummi har fått en ny type lås: en folding clasp for rask, praktisk og komfortabel justering til eierens håndledd. Remmen er selvfølgelig merket med det eksklusive DOXA-symbolet.
Tilstand Ny

Generell info

Se hele kolleksjonen på www.swisstime.no eller etter avtale på vårt showroom i Nils Lauritssøns vei 39B, Oslo.

Følg oss på instagram: #swisstimeno

Nils Lauritssøns vei 39D, 0884 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 240375162
Sist endret 30. nov. 2021 22:52

Rapporter annonse