Audio Pro Addon C3 aktiv høyttaler (sort)

Til salgs
2 000 kr
Audio Pro Addon C3 aktiv høyttaler er liten i størrelse, men stor når det kommer til lyd. Lytt til musikk hjemme i et flerromssystem, eller ta høyttaleren med på utsiden, koblet til via Bluetooth. C3 er en kompakt og kraftfull flerromshøyttaler som gir deg musikk i ypperlig kvalitet, dagen lang. Den aktive høyttaleren ser like bra ut i bokhylla som på hagefest. Den er batteridrevet og kan tas med dit du vil – strøm musikk via smarttelefonen din i opptil 15 timer.

Bluetooth 4.0
Du kan strømme musikk trådløst fra smarttelefon, PC eller nettbrett/iPad. Par begge enheter via Bluetooth, og vips, og du er klar for trådløs kvalitetsstrømming.

Andre egenskaper
- Batterilevetid i opptil 15 timer (ved 50 % vol.). 9 timer ved 100 % vol.
- Forsterker: Digital Class D, 25W
- Tweeter: 2 x ¾"dome-tweeter i stoff
- Woofer: 1 x 3,5 " lange kast

Inkludert i pakken:
- Audio Pro Addon C3
- Hurtiginnføring
- Strømkabel
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 239769199
Sist endret 24. nov. 2021 14:31

Rapporter annonse