Sony WP-SP700 helt trådløse in-ear hodetelefoner (gule eller hvite)

Til salgs
390 kr
Sony WP-SP700 helt trådløse in-ear hodetelefoner kommer uten kabler mellom øreproppene, slik at du ikke begrenses når du er på farten eller trener. Aktiviser digital støyredusering for å sette fullt fokus på treningsaktiviteten din, eller bytt til Ambient Sound Mode for å la musikken holde deg med selskap samtidig som du hører omgivelsen rundt deg. EXTRA BASS vil gi deg den ekstra boosten du trenger for å yte best mulig.

Ekte trådløs: Sony hodetelefoner leverer kvalitetslyd helt fri for kabler både mellom øreproppene og smartenheten din. Batteritiden er 3 timer, og du lader proppene i ladeetui når du ikke bruker dem. Ladeetuiet gir deg to ekstra oppladinger, slik at du totalt får 9 timer med musikk/samtaler.

Bluetooth med NFC: Sony kommer med en spesialteknologi som lar deg nyte trådløs strømming. Bluetooth LADC-teknologi sørger for at du ikke må nøye deg med dårligere avspillingskvalitet når du bruker hodetelefonene trådløst. Bruk NFC One-touch for å enkelt strømme spillelisten din.

Secure-fit: Hodetelefonene er ergonomisk designet for en sikker og komfortabel passform, og på grunn av gummifordypningene holder de seg på plass, selv når du svetter og beveger deg.

Svette- og sprutsikre: WP-SP700 er vannbestandig og sprutsikker og plassert i klasse IPX4, noe som betyr at de kan være i kontakt med vann. Du trenger ikke bekymre deg hvis du løper ute i regnet eller blir svett, hodetelefonene tåler det.

Handsfree-samtaler: Den innebyggede mikrofonen med fjernkontroll gir deg kontroll over telefonanrop og gjør at du kan bruke WP-SP700 som headset.

Taleassistent: Få den informasjonen du trenger uten å forstyrre treningsøkten med taleassistent som kan aktiveres på din Android- eller iOS-enhet.

Inkludert i pakken:
- Støyreduserende Sony WP-SP700 hodetelefoner
- Ladekasse
- Ørebuestøtte (M/L)
- Hybrid ørepropp (lang) (SS/S/M/L)
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 239767190
Sist endret 24. nov. 2021 14:14

Rapporter annonse