Bose SoundSport Free helt trådløse ørepropper (oransje)

Til salgs
973 kr
Bose SoundSport Free helt trådløse in-ear hodetelefoner ble designet for å følge og pushe enhver sportsutøver til å yte best mulig. Opplev fantastisk lyd og fullstendig bevegelsesfrihet. StayHear+ sportstupper gir en stødig passform og komfort gjennom hele treningsøkten, og selv om hodetelefonene er trådløse, kan du fortsatt være i kontakt med verden på grunn av den innebyggede mikrofonen i høy kvalitet.

Helt trådløse: Bose SoundSport Free helt trådløse in-ear hodetelefoner tilbyr kvalitetslyd uten plagsomme kabler mellom øreproppene og avspillingsenheten din, og gir en genuin frihetsfølelse. Hodetelefonene tilbyr opptil 5 timers musikk/snakketid. Bruk ladeesken og bær med deg en powerbank som gir 2 fulle oppladninger. Sammenlagt blir det 15 timers brukstid!

App-kontroll: Bose Connect-app lar deg kontrollere flere trådløse hodetelefoner fra Bose, direkte fra din iPhone eller Android.

Stabilitet og holdbarhet: Hodetelefonen er ekstremt lettvektige, men hardføre nok til å takle dagligdags og sportslig bruk. StayHear+ sportstupper er laget av et mykt silikon, og former seg etter ørene dine for en komfortabel passform, time etter time.

Bluetooth-strømming: Bluetooth-teknologien lar deg koble hodetelefonene trådløs til iPad, smarttelefoner eller andre Bluetooth-enheter som du har i lomma eller veska mens du trener.

Stemmekontroll: Bruk Bose SoundSport Free til å få tilgang til Siri eller Google Assistant for å få informasjon eller sjekke meldinger mens du er på farta.

Inkludert i pakken:
- Bose SoundSport Free
- Bærbar lader
- 3 størrelser av StayHear+ sportstupper
- USB-kabel
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 239766742
Sist endret 9. feb. 2022 10:47

Rapporter annonse