SPAR KR. 2200,-! Samsung 65" Q80T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q80TAT

Til salgs
13 500 kr
Samsung 65" Q80T 4K UHD smart-TV har rikelig med egenskaper som forbedrer både seer- og spillopplevelsen, og TV-bildene vil fremstå med samme kvalitet uansett seervinkel. TV-en har en kraftig prosessor for 4K-oppskalering og benytter Quantum Dot- og Quantum HDR-teknologi, og med det vil alt du ser føles mer levende. Takket være Ambient Mode+ kan du gjøre TV-en mer dekorativ og for eksempel vise frem flotte bilder. Kraftig lyd forbedrer seeropplevelsen, og det smarte operativsystemet Tizen OS gir deg full tilgang til strømmetjenester på nett, samt tusenvis av apper. Real Game Enhancer gjør TV-en perfekt for gaming.

QLED-teknologi
Samsung har utviklet en skjermteknologi som gir bildekvalitet du knapt har sett maken til. QLED (Quantum dot LED)-skjermen pakker inn et lag "Quantum dots", eller kvanteprikker, i en ny type metallegering. Laget består av små nanokrystaller, og hver enkelt av dem gjengir sin egen farge, noe som fører til mer presis fargegjengivelse og en fargeskarphet som vil ta pusten fra deg. QLED-teknologien påvirker også innsynsvinkelen slik at du nå kan se favorittprogrammet ditt fra enda flere vinkler.

4K Ultra HD-oppløsning og 100 % fargevolum
4K Ultra HD-oppløsning åpner opp for helt nye seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det ypperste av bevegelsesskarphet, kontrastnivå og bildegjengivelse. 100 % fargevolum i kombinasjon med kvanteprikker lyser opp skjermen med nesten hvilken som helst farge.

Quantum Processor 4K
Quantum Processor 4K oppskalerer bildekvaliteten til 4K og gir deg detaljerte bilder, raffinerte farger og god kontrast. Prosessoren benytter spesiell teknologi for å analysere og oppskalere til 4K-oppløsning, noe som sikrer høy bildekvalitet uavhengig av bildekilde.

Direct Full Array
Q80T-serien kommer med Direct Full Array som presist styrer LED-skjermen og forbedrer hvit- og sortkontrasten slik at du ikke går glipp av noen detaljer.

Quantum HDR
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) gjør mørke områder av bildet mørkere, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Resultatet? Et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser.

Object Tracking Sound
TV-en er utstyrt med lydteknologi som kalles Object Tracking Sound, noe som innebærer at den benytter oppover og nedovervendte høyttalere for tredimensjonal lyd og en mer realistisk lydopplevelse.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på en plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

Ambient Mode+
Ambient Mode+ lar deg ikke bare vise frem flotte bilder på skjermen, den kan også få TV-en til å gå i ett med omgivelsene ved å imitere veggen bak. Velg mellom dekorativt innhold, personlige bilder eller nye varslinger med informasjon om vær og nyheter. Bruk smarttelefonen din eller fjernkontrollen med stemmestyring og strøm musikk via TV-en når den er i Ambient Mode.
Tilstand Brukt

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 231904712
Sist endret 16. sep. 2021 10:25

Rapporter annonse