Nedis gulvvifte - Utstillingsmodell

Til salgs
500 kr
Oppnå behagelige temperaturer i stuen eller på kontoret med Nedis tripod-viften FNTR20CWD1. Viften har et iøynefallende design, samt justerbar høyde og tre hastighetsinnstillinger å velge mellom.

Nedis tripod-viften FNTR20CWD10 har et stilig design, men viktigst av alt, har den god kjøleevne, justerbar høyde og tre hastighetsinnstillinger å velge mellom. Dermed kan du gjøre stuen, soverommet eller kontoret et mer behagelig og stilig sted å være.

Design
Viften har et sjarmerende vintage-utseende som gir ethvert værelse et stilfullt preg.

Innstillinger
Velg blant tre ulike hastighetsinnstillinger og tilpass ytelsen til dine behov.

Oscillerende
Viften er oscillerende og kan derfor spre luft til et enda større område.

Justerbar høyde
Tripod-stativet er høydejusterbart og sikrer utmerket stabilitet. Dermed vil du alltid kunne tilpasse luftstrømmen slik du ønsker.
Høyde:130cm.
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 231208028
Sist endret 8. sep. 2021 13:44

Rapporter annonse