SPAR KR. 2500,-! Philips 50" PUS9005 4K UHD Smart-TV 50PUS9005

Til salgs
7 500 kr
Med en Philips 50" PUS9005 4K UHD Smart-TV vil enhver filmkveld være en fest. Den leverer skarpe, fargerike bilder i strålende kvalitet, og har firesidig Ambilight som lyser opp veggen bak TV-en med smart LED-belysning. Se på TV-kanaler eller surf gjennom strømmeappene dine for å finne de nyeste videoene, filmer og serier, og ta i bruk stemmestyringen for å enkelt styre TV-en, samt andre smarthjemenheter.

Ambilight-teknologi
Denne TV-en fra Philips skiller seg ut i mengden med dens unike Ambilight-teknologi. TV-en kommer med Ambilight på tre sider, som gir bedre innlevelse ved å projisere lys fra fire sider rundt TV-en på veggen rundt, slik at skjermen ser større ut. Ambilight-teknologien matcher fargene som vises på skjermen, slik at du får en forbedret opplevelse, og en TV som nærmest ser ut som den svever i løse luften.

P5 Perfect Picture Engine
P5 bruker algoritmer som digitalt optimaliserer alt du ser på skjermen, og øker prosessorkraften med et resultat på 50% høyere ytelse. Resultatet er dypere sort, skarpere hvit og mer livaktige, naturlige farger med høy detalj.

4K/UHD oppløsning
Få underholdning i 4K/UHD-oppløsning (3840x2160), noe som er fire ganger høyere enn Full HD oppløsning (1920x1080). Tre inn i en ny verden av TV-titting og få underholdningen levert med høyest mulig skarphet, presisjon, detalj og klarhet. UHD-oppskalering sikrer at du kan oppleve Full HD- eller HD Ready-underholdning, samt HD TV-sendinger i enda bedre kvalitet.

HDR (High Dynamic Range)
Opplev revolusjonerende fargedybde og et utrolig kontrastnivå med HDR-teknologi, som sikrer at mørke områder i bildet ser enda mørkere ut, samtidig som lyse områder blir enda skarpere. Få et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser, og bring TV-opplevelsen nærmere virkeligheten.

Bilde og lyd fra Dolby
Få en ekte hjemmekinoopplevelse med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision gir deg realistiske farger og bringer skjerminnholdet til live, og Dolby Atmos skaper et lydbilde som nærmest flyter rundt deg, og trekker deg inn i handlingen.

Android TV og stemmestyring
Operativsystemet Android TV gir enkel tilgang til en hel verden av underholdning. De intuitive menyene gir personaliserte anbefalinger for filmer, serier, musikk, spill og mye mer. Med stemmestyring kan søke etter innhold like raskt som du kan prate.

Plassering
Er du usikker på hvor du skal plassere din nye TV? Vi har et bredt utvalg av veggfester, TV-benker og andre smarte plasseringsløsninger.

Kabler og tilbehør
Planlegger du å koble din nye TV opp mot strømmetjenester, spillkonsoller, Blu-ray spillere og lignende? Finn mediespillere, kabler, adaptere og mye annet tilbehør fra vårt brede utvalg. Velg kvalitetsprodukter og få den beste TV-opplevelsen.
Tilstand Brukt

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 229894043
Sist endret 27. aug. 2021 12:41

Rapporter annonse