Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Multigym til hjemmebruk og Bedrift. Fra kr. 6.998,-

6 998 kr
For deg som vil ha rå kvalitet, komfort og flest muligheter! Body Solid Multigym. Sjekk de forskjellige modellene ved å klikke på "Se i nettbutikk" linken eller gå inn på www.mobech.no/styrketrening/treningsmaskiner/multigym Hvorfor vi på Mobech velger Body- Solid Å ha et trimrom av høy kvalitet som passer dine behov er utrolig viktig for å holde deg og treningen din fokusert mot dine mål. Body Solid sine produkter er konstruert for å kunne tilpasses din fysikk, din styrke, dine mål og ditt miljø. Å ha treningsutstyr av høy kvalitet er spesielt viktig for å holde motivasjonen din oppe. Det er motivasjonen som former kroppen din optimalt slik du vil ha den, noe våre kunder er svært bevisste på. Bli kvitt overflødig underhudsfett og bytt det ut med muskelmasse. Dårlig form vil bli et fjernt minne ettersom utholdenheten din øker for hver repetisjon. Fra plassbesparende hjemmegym/multigym som passer i hvilket som helst rom, til komplette trimrom som kan benyttes av flere brukere samtidig med amerikansk state of the art design. Body- Solid treningsutstyr er fullspekket med muligheter til en pris du har råd til. Body- Solid har den mest avanserte teknologien innen treningsmaskiner designet for å forbedre din livskvalitet og fungere perfekt i flere 10-år fremover. Det er ikke kun pga dette vi på Mobech velger Body- Solid, men også fordi de har den råeste garantien innen bransjen, livstidsgaranti på rammedeler! Vi kan tilby denne garantien pga. den gjennomførte kvaliteten til Body- Solid, som for eksempel: samme type kulelager som brukes på anleggsmaskiner, bronseforinger, eleven gauge steel og pulverlakkerte rammer, for å nevne noe.
Ny eller brukt Ny

Generell info

Chr. Mobech Treningsspesialisten AS ble etablert i 1893 og drev da med produksjon av gymnastikkapparater. I dag selger vi alt du trenger til styrketrening, kroppsbygging, fitness, kondisjonstrening og kampsport, over 900 produkter totalt. Vi leverer til privatpersoner, trimrom i bedrifter og treningssenter. Vår filosofi er å levere varer av høy kvalitet til gode priser. Hos oss finner du utstyr av høyeste kvalitet med tilbehør, litteratur, kosttilskudd med de beste råvarene, samt treningsklær, hansker, belter, drareimer med mer. Du kan bestille på www.mobech.no eller tlf. 22981370 Varene kan også kjøpes i vår butikk i Nils Hansens Vei 7 på Bryn i Oslo. Åpningstider: Se våre nettsider (Klikk på logoen vår) Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Nils Hansens Vei 7, 0667 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 22697998
Sist endret 25. feb. 2020 11:42

Rapporter annonse