Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Norges største og beste utvalg av felgdeler til 2 og 3-delte felger! www.pood.no

Til salgs3 120 kr

Beskrivelse av varen

Priseksempel:
Smidd aluminium OZ 40 hulls i 18" og med 3.5" bredde 3120.-
Rustfritt stål OZ 40 hulls i 18" og med 3.5" bredde 3890.-

pood er ekspert på 2 og 3 delte felger. Vi produserer og leverer ytterlepper og tønner for 3-delte felger. Vi har monteringsbolter, senterkopper, senterlokk, og emblemer. Med stort lager og utvalg sammen med utstilling i våre lokaler, ser vi deg gjerne komme en tur for en felgprat.

Våres omfattende utvalg av monteringsbolter og deler, kombinert med vår kunnskap vil garantert gi deg det du trenger.

Vi har prisgaranti på felgdeler i Norge. Prisgarantien gjelder bolter, ventiler, ytterlepper og tønner. Ta kontakt med oss dersom du vil at vi skal matche et tilbud du har fått av en Norsk forhandler. Vi garanterer at våre bolter er av høyeste kvalitet. Her får du holdbarhet og levetid i tillegg til en fargefinish som holder i mange år.

Produksjon av deler skjer på våres maskineringsverksted i Norge! Med blant annet CNC- og slipe/pusse/rette maskiner gir vi deg mange muligheter til å få akkurat de bredder og størrelser du vil ha.

Reparasjon og overhaling av skadde eller slitte felger. Store og små skader blir reparert. Mulighet til å gi felgene et nytt liv! Ta kontakt med oss for en vurdering av prosjektet ditt.

www.pood.no
www.poodcustom.no

- Bolter, monteringsbolter, M6, M7, M8 for 2 og 3-delte felger
- Ytterlepper og tønner, både step og reversed i smidd aluminium eller Radinox til 3-delte felger
- Senterlokk og emblemer
- Reparasjon av mono, 2-delte og 3-delte felger
- Ombygging, demontering og montering
- Lakkering
- Retting og polering
- Vi er kalkulerer bredde og ET og leverer custombygde nye Rotiform, BBS, Schmidt, D2, Velos, Niche etc, direkte fra fabrikk

Nøkkelinfo

Type
Felger
Tilstand
Ny

Generell info

Pood AS er en helnorsk bedrift som har spesialisert seg på 3-delte custom felger, felgdeler, maskinering, fitment, luftunderstell og deler til dette.

Pood AS er hoveddistributør av flere kjente merker innen felg og understell i Norge og scandinavia. Vi er i tillegg Norges avdeling/hovedimportør fra null-bar.de som er Europas største leverandør av luftunderstell. Vi har med dette også mange luftunderstell med TUV.

Vi skreddersyr luftsystemer slik at du får et komplett system med god kapasitet til god pris, du får også med absolutt alt du trenger i tillegg til profesjonell hjelp om du lurer på noe.

Vi har lager og maskineringsverksted i Telemark. Produksjon, reparasjon og restaurering "inhouse".

Går du med et ønske om en spesiell felg, enten ny eller klassisk? Vi leverer via våre mange samarbeidspartnere worldwide felger på bestilling. Vi konverterer Mono og 2-delte felger til 3-delte samt at vi produserer deler til alle 3-delte felger.
pood AS er spesialister på levering av nye smidde customfelger fra kjente kvalitetsleverandører. Vi kalkulerer alt på mål slik at du får akkurat den fitmenten du ønsker deg. Vi følger ikke noen lister med bredde og ET som gir et standard oppsett, alt blir unikt tilpasset. Du trenger kun å velge designet du liker og vi tar oss av resten.

Work VS-SD, Work VS-MX, Work Anhelo, Work Rezax2, Schmidt TT2, BBS etc
Priser fra 20.000.- og oppover for komplette sett bygd på mål.

Rotiform, Niche Road Wheels, , D2 forged, Rotiform forged, BBS Wheels og mange fler
Vi har kun fokus på premium mono og smidde delte custom felger.

Når du skal handle 2-delte/3-delte customfelger eller luftunderstell til din bil, så er det mange ting å passe på. Vi hjelper deg helt ned til minste detalj når du handler. Som spesialister på det vi selger, gir vi deg som kunde trygghet og en god opplevelse.

Ta kontakt! Sjekk ut vår nettside og våre nettbutikker!

www.pood.no
www.poodcustom.no
www.luftunderstell.no
www.poodengineering.no
www.Rotiform.no
www.D2racing.no
www.varaneo.no

Vi er også på facebook og Instagram @poodcustom @nullbar_norway @rotiformnorge @nicheroadwheelsnorge

(Vårt maskineringsverksted tar på seg de fleste customprosjekter, ikke bare nødvendigvis felg)

Work, Schmidt, BBS, D2, Velos Designwerks, Rotiform, Heritage, Rotiform, Niche Road Wheels, Air Lift, Bilstein, Bilstein Performance Airride, Air Force, FAHRWairK, FAHRWairK DDC, Kntrl, Gamechanger, gepfeffert.com, TA Technix, Airrex, Accuair, H&R, KW DDC, TA Deep, Bilstein Ultralow, DropX, D2 Racing

Beliggenhet

Kart med kartnål3740 Skien
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode226761098
Sist endret20. jan. 2023 15:12

Rapporter annonse

Logo