Merida Silex 200 - 2021 - M, L og XL

Til salgs
13 999 kr
Tiden hvor den halvtunge terrengsykkelen utgjorde altmulig-sykkelen er forbi. Nå er det grussykkel som gjelder, og Silex er Merida sitt svar på sykkelen du (nesten) kan bruke til alt, hver dag, hele året. Treningstur i marka, pendlersykkel til og fra jobb, fisketur på fjellet eller langtur i helgene – Silex tar alt.

Da Merida designet Silex, valgte de en litt annen tilnærming enn de fleste andre merker. I stedet for å tenke en klassisk cyclocross med litt flere festemuligheter, valgte Merida å tenke helt nytt. Hvordan kombinere landeveisykkelens egenskaper, med commuter-sykkelens avslappede sittestilling og terrengsykkelens kontrol og fleksibilitet. Resultatet ble en grussykkel, med et langt overrør, høy og oversiktig sittestilling, kort stem for god kontrol, kombinert med en stiv og komfortabel ramme, store dekk og masse festemuligheter – en helt rå alt-mulig-sykkel!

Festemuligheter for styrevesker, sidevesker foran og bak, opptil 3 flaskeholdere, mulighet for integrert bagasjebrett, og plass til piggdekk vinterstid. Kommer med karbongaffel for ekstra komfort og kontroll.

200 kommer med Shimano Sora og Tektro mekaniske skivebremser.

For full specs, sjekk https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/669/silex-200


silex gravelsykkel grussykkel grusracer cyclo cross syklokross skivebremser shimano merida
Sykkeltype Cyclocross
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx! Bike Fixx Philip Pedersens vei 22 1366 Lysaker Åpningstider Mandag-Torsdag 7-17 Fredag 9-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 224668473
Sist endret 10. jul. 2021 14:11

Rapporter annonse