Video

Merida eSpeeder 400 2021 - Fremtiden er her!

Til salgs
32 999 kr
En ny måte å sykle på.

Neste generasjons elsykler er her, og nå kan du så vidt se at det skjuler seg et batteri og en elmotor i sykkelen - men du kan helt klart føle det!

Merida eSpeeder er kanskje den ultimate pendlersykkelen, svært letttrådd på flatene, med ekstra punsj i oppoverbakkene - alt du vil ha for en deilig reise til jobb. Og best av alt, det kjennes ut som en sykkel når du løfter den opp!

eSpeeder leveres med Mahle sitt helintegrerte elsystem, med batteriet godt gjemt i ramma og motor i baknavnet. Motoren Mahle (med 40nm) gir godt med skyv i oppoverbakkene, men ingen motstand når farten overstiger 25 km/h. Helt genialt. Batteriet på 250wh gir bra med rekkevidde, uten å pushe vekten opp for mye.

Ellers er sykkelen utstyr med Shimano Deore girsystem med 11-46 utveksling bak og 42 tenner foran, perfekt for asfalturen til og fra jobb. Ellers er det hydrauliske skivebremser fra samme produsent, og sammen dekk fra tyske Continental stopper den sykkelen enkelt når det trengs.

Sykkelen kan prøvesykles på Lysaker! Opplev fremtiden hos BIke Fixx!

For fulle specs, sjekk ut : https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/2176/espeeder-400-eq

communter elsykkel merida shimano hydrualiske bremser jobbsykkel pendlersykkel mahle elmotor batterisykkel Merida sykler hybridsykkel med motor
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 223914310
Sist endret 2. jul. 2021 17:06

Rapporter annonse