SPAR KR. 2500,-! Philips The One 65" PUS8555 4K UHD Smart TV

Til salgs
9 500 kr
Forbedre TV-opplevelsen med Philips 65" 4K UHD Smart-TV som leverer skarpe og fargerike bilder av høy kvalitet og Ambilight som lyser opp veggen bak TV-en med Intelligent LED-lys. Se på TV-kanaler eller dine favorittstrømmetjenester for å få med deg de nyeste videoene, filmene og seriene, eller ta i bruk AI-stemmestyring for enkel styring av TV-en, samt andre smarthjemsenheter.

Ambilight-teknologi
Philips TV-er skiller seg fra andre apparater i TV-kategorien med sin unike Ambilight-teknologi. 8555-serien kommer med tresidig Ambilight som forstørrer skjermen ved å projisere lys fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt den. Ambilight-teknologien matcher fargen i bildene på skjermen for å gjøre TV-opplevelsen mer omsluttende, og gjør at det ser ut som om TV-en nærmest flyter i luften.

P5 Perfect Picture Engine
P5 bruker en algoritme som digitalt optimaliserer alt innholdet på skjermen og øker prosesseringskraften, noe som resulterer i 50% høyere kvalitet. Resultatet er dypere sort, skarpere hvit og mer livaktige, naturlige farger, samt et høyt detaljnivå.

4K/UHD oppløsning
TV-en kan skilte med 4K/UHD oppløsning (3840 x 2160), noe som er fire ganger høyere enn Full HD oppløsning (1920 x 1080). Tre inn i en helt ny verden av underholdning, med utrolig bildeskarphet, presisjon, detalj og klarhet. UHD-oppskalering sikrer at du kan oppleve Full HD- eller HD Ready-underholdning, samt HD TV-sendinger i enda bedre kvalitet.

HDR10+ (High Dynamic Range)
Opplev en utrolig fargedybde og et høyt kontrastnivå med HDR 10 Plus-teknologi som sikrer at mørke områder vil se enda mørkere ut, samtidig som lyse områder vil fremstå enda skarpere. Opplev et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser, og bring TV-opplevelsen nærmere virkeligheten.

Dolby-bilde og lyd
Dolby Vision og Dolby Atmos gir deg en ekte hjemmekinoopplevelse. Dolby Vision sikrer deg livaktige farger som gir liv til innholdet på skjermen, og Dolby Atmos skaper en lyd som lar deg føle at du er i handlingens midtpunkt.

Android TV og AI-stemmestyring
Android TV-operativsystemet gir enkel tilgang til en hel verden av underholdning. De intuitive menyene gir personaliserte anbefalinger for filmer, videoer, serier, sanger, spill og mye mer. Dermed vil du kunne bruke mindre tid på å finne den underholdningen du leter etter. Med AI-stemmestyring via den integrerte Googla Assistant og kompatibilitet med Alexa, kan du søke for innhold like fort som du kan snakke.

Plassering
Er du usikker på hvor du skal plassere din nye TV? Vi har et bredt utvalg av veggfester, TV-benker og andre smarte plasseringsløsninger.

Kabler og tilbehør
Planlegger du å koble din nye TV opp mot strømmetjenester, spillkonsoller, Blu-ray spillere og lignende? Finn mediespillere, kabler, adaptere og mye annet tilbehør fra vårt brede utvalg. Velg kvalitetsprodukter og få den beste TV-opplevelsen.
Tilstand Brukt

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 221525681
Sist endret 8. okt. 2021 11:26

Rapporter annonse