DBS Veiel S6100 Elsykkel Herre Elsykkel med høyt innsteg.

Til salgs
25 999 kr
DBS VeiEL S6100 er en rask el-sykkel med høyt innsteg som er utstyrt med det velrenommerte og kraftige Shimano Steps E6100-systemet. Batteriet bringer deg inntil 150 km på laveste assistanse, og du kan lade det over tusen ganger uten merkbart krafttap. Selve ladeprosessen tar 2-4 timer. DBS VeiEL er en meget rask og allsidig hybridsykkel som passer perfekt til lengre sykkelturer, trening og til jobben. Den fungerer like godt på både asfalt som på grusvei.

Denne raske hybrid-ELsykkelen kommer med mye utstyr, blant annet 9 gir, skjermer, lys foran og bak, bagasjebrett, støtte, låsbar dempegaffel og sykkellås. Høy kvalitet på gir og bremser gir deg en trygg og sikker sykkeltur.SHIMANO STEPS E6100 er et premium elsykkelsystem bestående av komponenter som monteres på en elsykkel for å gi deg en forbedret sykkelopplevelse. Det er det mest allsidige systemet i produktutvalget til Shimano, og er bygget på de siste teknologiene som er utviklet for Shimanos suksessfulle e-MTB-system som for tiden setter standarden i bransjen. Du kan finne SHIMANO STEPS E6100-systemet for elsykler forhåndsinstallert på et bredt utvalg av forskjellige sykkelmerker og -modeller.

DBS VeiEL er en elektrisk hybridsykkel som egner seg for voksne mellom 165 – 195 cm.Montering og forsendelse:

Sykler som selges på nett blir montert opp og justert på vårt sykkelverksted. Sykkelen polstres godt og sendes i eske. Du som kunde trenger kun å montere på forhjul, styre og pedaler.
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

NRP Sport ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet. Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse. Nisjeforretning ligger i gågata i Brumunddal.

Butikken har åpningstider hverdager 09.00 - 17.00 og lørdager 10.00 - 14.00

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, eller bare vil ha tips og råd.
Kontakt oss pr. E-post: tomstian@nrpsport.no

Brugata 19, 2380 Brumunddal

Annonseinformasjon

FINN-kode 220563460
Sist endret 7. sep. 2021 14:29

Rapporter annonse