INAKTIV

Plasti Dip Spray - Vanntett "Kart-Spray" på sprayboks

Til salgs
185 kr
Plasti Dip Spray er en isolerende tynnflytende gummimaling på sprayboks med et utall av forskjellige anvendelsesområder for innendørs og utendørs bruk. Plasti Dip Spray er først og fremst elektrisk isolerende, 100% vanntett, elastisk og slitesterk. Den leveres i flere farger samt transparent. Plasti Dip Spray er meget godt anvendelig på elektriske anlegg, spesielt hvor der er snakk om meget høy fuktighet for å unngå kortsluttning, irring og lignende. Plasti Dip Spray egner seg godt til isolering av batteripoler, elektriske anlegg og koblingsbokser i driftsbygninger, i bil, båt eller hvor der er store krav til fleksibilitet kombinert med beskyttelse mot rustdannelse.

"KART-SPRAY": Med Plasti Dip Spray transparent kan en også meget enkelt spraye kart, byggetegninger og andre dokumenter en vil beskytte mot vann og fuktighet. Sprayen legger et plastbelegg på papiret som gjør det fullstendig vanntett.

Som beskyttelse mot malingsavskalling kan en med fordel anvende transparent Plasti Dip Spray som for eksempel på fiskesluker. Også som forbedret gripehåndtak på fiskestenger, golfkøller og lignende er Plasti Dip Spray fantastisk. På utendørs møbler, spesielt kurvmøbler er Plasti Dip Spray suveren. Den skaller aldri av og hindrer råte samtidig som den forlenger levetiden. Plasti Dip Spray anvendes også som "antiskru". Filmen kan "strekkes" opp til 500%.
Tilstand Ny

Generell info

Finnes i fargene:
- Sort
- Hvit
- Rød
- Blå
- Klar

Selges også fra butikk i Drøbak
http://www.mc2k.no

Hestehagen 5, 1440 Drøbak

Annonseinformasjon

FINN-kode 21992789
Sist endret 10. jul. 2012 13:17

Rapporter annonse