Can 2-seter sofa fra Hay

Til salgs
20 000 kr
2-seter Can sofa i tekstilet Roden 04, med sort canvas og sortlakkert stålramme. De løse putene følger med. Sofaen har stått på vårt showroom i kort tid og fremstår som ny uten bruksmerker. Det er mulig å komme innom vårt showroom for å se sofaen live :)

Ny pris 25499,- vår pris 20 000,- ink mva. Pris er ikke inkludert frakt.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpent mandag - fredag kl. 0800-1600. Pris baseres på henting hos oss, for øvrig rimelige fraktavtaler dersom man ønsker varen levert. Evt. om man ønsker varene montert ordner vi også det. Ta kontakt for nærmere avtale om henting/levering.

Kjellmann Office AS er kjent for gode priser, service og produktkunnskap. Vi er en bedrift med stor spennvidde fra det å prosjektere kontorlandskap for større bedrifter/skolebygg hvor ofte design, funksjon, form og farge er en viktig faktor for å få et bra arbeidsmiljø til det å selge enkeltprodukter på f.eks. finn.no.

Våre priser oppgis alltid eks.m.v.a.

I tillegg til gode priser har vi også egen interiørdesigner og våre konsulenter tegner løsningsforslag for visualisering hvor vi setter sammen enheter på bakgrunn av design, funksjon, fargevalg og pris. Vi har ingen begrensninger når det gjelder distrikt, og hjelper deg gjerne når det gjelder å finne best mulig løsning innenfor avtalte rammer.

Vår mailadresse: support@kjellmann.no

Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 217510460
Sist endret 7. mai 2021 10:40

Rapporter annonse

Trygg på FINN