Hay Loungestol Soft Edge 10 Lounge

Til salgs
6 500 kr
SOFT EDGE 10 LOUNGE UPHOLSTERY / SOFT GREY POWDER COATED STEEL - SOFT GREY STAINED - HALLINGDAL 116 SEAT UPHOLSTERY

Stilig loungestol med industrielt utseende. Ryggen er i grålakkert eik, mens setet er polstret i grått tekstil (Hallingdal 116). Hallingdal er et av være mest populære tekstiler med høy grad av slitestyrkhet. Stolben og ramme er i grå pudderlakkert stål. Stolen har stått i showroom et par måneder, men har ikke blitt brukt og fremstår som ny vare.

Størrelse: B57 x D64 x H69 cm
Sittehøyde: 40 cm

Ny pris 4619 per stk - selges samlet for 6500.

Selges samlet for 6500,- ink mva.

Må hentes på vårt showroom på Olavsgaard (Skjetten) i Lillestrøm.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpent mandag - fredag kl. 0800-1600. Pris baseres på henting hos oss, for øvrig rimelige fraktavtaler dersom man ønsker varen levert. Evt. om man ønsker varene montert ordner vi også det. Ta kontakt for nærmere avtale om henting/levering.

Kjellmann Office AS er kjent for gode priser, service og produktkunnskap. Vi er en bedrift med stor spennvidde fra det å prosjektere kontorlandskap for større bedrifter/skolebygg hvor ofte design, funksjon, form og farge er en viktig faktor for å få et bra arbeidsmiljø til det å selge enkeltprodukter på f.eks. finn.no.

Våre priser oppgis alltid eks.m.v.a.

I tillegg til gode priser har vi også egen interiørdesigner og våre konsulenter tegner løsningsforslag for visualisering hvor vi setter sammen enheter på bakgrunn av design, funksjon, fargevalg og pris. Vi har ingen begrensninger når det gjelder distrikt, og hjelper deg gjerne når det gjelder å finne best mulig løsning innenfor avtalte rammer.

Vår mailadresse: support@kjellmann.no

Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 217507757
Sist endret 7. mai 2021 10:41

Rapporter annonse

Trygg på FINN